Hovudside

Hvordan finne ut om noen spionerer på deg

by Walther

Hvordan finne ut om noen spionerer på deg

En spion er en person som får informasjon om en annen person for baktanker. En spion kan leies av regjeringen, et forsikringsselskap eller signifikante andre. Bekjempelse av en spion når du vet de er spionere er nødvendig for å opprettholde din personlige sikkerhet. Installere mot spion enheter, ansettelse av en privat etterforsker og øke din online sikkerhetsbeskyttelse er store skritt mot å se hvis noen spionerer på deg og beskytte deg selv når denne informasjonen er kjent.

Bruksanvisning


•  Ansette en privat etterforsker. Den private etterforskeren vil arbeide for å identifisere en mulig spion og gjennomføre benke spion operasjoner. Å vite hvem din spion er kan hjelpe til med å finne ut hvorfor du har en spion.

•  Øk din personlige sikkerhet beskyttelse online. Juster alle dine sosiale nettverk innstillinger for å begrense hvem som har tilgang til din informasjon. Hvis du oppdaterer nettsamfunn om hva du gjør og hvor du er til enhver bestemt tidspunkt, kan en spion tilgang til denne informasjonen og flytte til det stedet. Hvis du tror en spion overvåker deg via internett, legge inn en adresse på nettet, og den tiden du vil være der. Overvåke at adresse fra en avstand under bokførte tid. Hvis du ser noen andre å overvåke at adressen på den tiden, kan de spionere på deg.

•  Monitor folk som kommer inn i ditt hjem eller forretningssted. Hvis du leie noen til å fikse noe for eksempel, aldri forlate ham ut av syne. Hvis du ser ham plassere et fremmedlegeme hvor som helst i ditt hjem eller forretningssted, kan han ha plassert en overvåkingsenhet i det rommet.

•  Acquire en RF signal detektoren. RF-signaldetektor detekterer radiofrekvenser innen et område. Hvis du blir varslet om en mulig RF signalet som overføres fra ditt hjem eller forretningssted til en ekstern kilde, kan du ha hatt en overvåking enhet plassert i det rommet med en spion.