Hovudside

Lukrative planter til å vokse i et drivhus

by Walther

Lukrative planter til å vokse i et drivhus

Gjenopplivingen av hjemmet hagen, som i de fleste tilfeller et resultat av ønsket om friske urter og grønnsaker, har produsert en generasjon av spirende botanikere. En personlig drivhus er vanligvis neste trinn for alvorlige plantedyrkere, og med en slik struktur kommer muligheten for å snu en bakgård hobby til en faktisk virksomhet.

Spesialsnittblomster


Ifølge mange forskere, inkludert de på Washington State University, er det et stort marked for det som kalles "spesialitet snittblomster", inkludert de som er vokst inne i et drivhus. Slike blomster kan bli funnet i blomsterbutikker overalt og omfatter alt fra roser til nelliker og andre vanlige dekorative blomster. Tatt i betraktning at snittblomster er en flere milliarder dollar industrien i USA, er det rom for amatører som ønsker å gjøre litt ekstra penger, så vel som heltids gartnere som søker en legitim inntekt. Fordelen av å være en lokal grower er friskheten av blomstene som selges til nærliggende markeder.

Arvestykke Grønnsaker


Veksthusene er lett tilstrekkelig for voksende friske frukter og grønnsaker for konsum hjemme, men vurderer den beskjedne størrelsen på de fleste bakgård drivhus, og skaper en produsere virksomhet er ikke så enkelt. Det krever fokus på en spesiell type råvarer, som for eksempel arvestykke grønnsaker, som en måte å finne en nisje i markedet. Arvestykke grønnsaker dyrket fra frø som har blitt åpen øves over flere generasjoner og generelt resulterer i høy kvalitet råvarer. Slike varianter kan finnes særlig blant tomater samt salat, reddiker og agurk. Mens de kan selges til høyere priser, er arvestykke grønnsaker ikke egnet for lang lagring og er best solgt lokalt, det er derfor de er et vanlig syn på bøndenes markeder.

Medisinplanter


Selv om de fleste urtemedisin er fortsatt ansett som et alternativ til det syntetiserte variasjon, er de fortsatt i nok etterspørsel til å skape en blomstrende industri. Noen av de mer populære og akseptert planter inkluderer echinacea, johannesurt og ginkgo biloba. Disse blomstene og rotvekster er tenkt av mange å hjelpe i slike måter som lindrende stress og forsterke immunforsvar, og mens de fleste tar opp mer plass enn gjennomsnittet blomst, de pleier å ha en høyere behandlingstid. Medisinske planter, men kan ikke selges like lett som grønnsaker på et lokalt bondens marked, så bøndene må finne en lokal butikk eller muligens bulk kjøpere over Internett, hvor mange former for medisinplanter er kjøpt og solgt.