Hovudside

Slik fjerner Motor Oil fra hvite klær

by Walther

Slik fjerner Motor Oil fra hvite klær

Motorolje kan være en vanskelig flekk å fjerne fra klær og kan resultere i ødelagte klær og følelser av frustrasjon. Hvite klær er enda mer irriterende fordi hver flekk vises på hvitt materiale. Men ikke kaste din favoritt hvit skjorte borte ennå. Med litt planlegging og gode gamle albue fett, kan din favoritt hvite klær bli frelst og ingen vil noensinne se stedet at motorolje prøvde å legge bak seg.

Bruksanvisning


•  Blot av eventuelle ekstra motorolje med et papirhåndkle. Papirhåndklær er absorberende og vil bidra til å trekke motoren olje ut av stoffet.

•  Unn det berørte området med forvask løsning og varmt vann. Gni forvask inn i stoffet i ca tre minutter og skyll med varmt vann. Kontroller at forvask har et avfettingsmiddel oppført i ingrediensene. Oppvaskmiddel fungerer fantastisk som en forvask, og har mange avfetting ingredienser.

•  Vask hvite plagg i henhold til instruksjonene på etiketten. Ikke vask med andre hvite klær for å hindre muligheten for olje overføre på dem i vask.

•  Sjekk plagget når du er ferdig å vaske for noen tegn til motorolje. Hvis motorolje er borte, kan plagget tørkes i henhold til etiketten retninger. Hvis motorolje kan fortsatt sees på plagget, gjenta forvask og vaskeprosessen før tørking.