Hovudside

Slik fjerner riper fra A Porselen Toalett

by Walther

Slik fjerner riper fra A Porselen Toalett

En porselenstoalett kan bli skrapet gjennom rengjøring, tung bruk eller bare tid. Unclogging et toalett kan la små riper. Ikke la riper på porselen stress du ut; det er enkelt å fjerne disse irriterende og stygge merker inni toalettet. Porselen toaletter kan holde seg fine i år med riktig pleie og rengjøring. Ved hjelp av en ikke-slip renere er den beste måten å holde din porselen glitrende.

Bruksanvisning


•  Dryss eller presse en god del av en ikke-slipende rengjøringsmiddel videre til riper. For tunge riper, kan det være lurt å bruke mer.

•  Gni cleanser med en svamp eller en skum viskelær svamp og la rengjøringsmiddel på scratch for et par timer. Dryss rengjøringsmiddel på alle riper, ved hjelp av en liten skur på små riper.

•  Skyll toalettet å skylle cleanser fra bollen. Se om noen riper forbli. Den rensemiddel skal minske, om ikke fullstendig eliminere, de riper.

•  Gni eventuelle gjenværende riper med en pimpstein. En pimpstein vil "viske" ripene, men ta vare å fukte pimpstein først og bruke milde strøk.