Hovudside

Ideer for utendørs arrangementer

by Walther

Ideer for utendørs arrangementer

Fargerike blomster og planter kan legge skjønnhet til landskapsforming og sjarm til utendørs parter; imidlertid skape eksepsjonelle utendørs arrangementer er alle om å utvide utover de vanlige ordninger ved å legge en bit av kreativitet. Noen av de mest unike utendørs ordninger kan oppnås ved å inkludere noen flere elementer, som ubrukte ting som finnes rundt huset.

Utendørs bord Arrangements


Male og fylle en gammel vintage vannkanne med avskårne blomster fra hagen, eller rett og slett fylle en gammel metall bøtte med snittblomster kjøpt på matbutikken. I tillegg keramiske tekanner og mugger fylt med blomster gjør sjarmerende utendørs bord ordninger for et middagsselskap. En pen duk og diverse lys kan videre legge en romantisk utseende til et bord ordning.

Utendørs Cage Arrangements


Fuglebur kan henges på terrassen eller satt på benker, tappen på side eller små støttemurer. De kan fylles med potteplanter eller blomster, vinranker, fuglereder og selv små kopier av fugler. Hvis ekte blomster og planter er ikke tilgjengelig, veve kunstige blomster og planter gjennom sprinklene i buret.

Tønner og Vogner


Fylling gamle vogner eller halve tønner med planter og blomster kan lage attraktive utendørs landskaps ordninger. De ser vakker sittende på terrasser eller satt i nærheten benker og buer, eller langs stier. Gammel gård utstyr sitter blant flekker av blomster gjør et ideelt land ordning for noen landskapet. Legge noen plen dyre dekorasjoner som hjort, bjørn, vaskebjørn, kaniner eller ekorn kan bringe denne type arrangement til livet.

Utendørs Hengende Pots


Interessante utendørs ordninger kan oppnås ved hjelp av hengende potter. De kan henges i grupper fra verandaer, trær, lysthus, gjerder og skygge gulvbelegg. Mange forskjellige typer blomster, planter og vinstokker kan plantes i dem. I tillegg kan hengende fuglekasser, vindklokker og andre dekorasjoner legges til arrangementer av hengende potter.

Espalier Arrangements


Utendørs espalier kan være laget av tre eller PVC-rør i forskjellige bredder og høyder, og brukes i blomsterbed og plenarealer. Bruk den til å dele blomsterhager i individuelle ordninger, for en dekorativ bakgrunn, bak blomsterpotter eller legge privatliv rundt dekorative områder i landskapsarkitektur. Trellises kan males og dekket med høye vinrankene for økt attraktivitet i utendørs arrangementer.

Stepping Stone Arrangements


Stepping steiner kan brukes mange forskjellige måter i utendørs arrangementer. Sette blomsterpotter, birdbaths og verftet ornamenter på dem, eller bruke dem til å foreta en inngang og sti gjennom en utenfor området som inneholder utendørs hage ordninger. Plassere dem sammen for å lage et fundament for et utemiljø, som en sittegruppe i hagen.