Hovudside

Tips for rengjøring en Ionic Pro

by Walther

Tips for rengjøring en Ionic Pro

Ionic Pro er en ionisk luftrenser som vil forbedre ditt hjem luftkvaliteten ved å filtrere ut forurensninger som pollen, støv, støvmidd, og muggsporer. Regelmessig rengjøring Ionic Pro vil bidra til å gjøre det vare lenger og gi bedre resultater. Det er flere tips til rask og effektiv rengjøring.

Samling Blade Rengjøringsplan


Ionisk Pro anbefaler en veldig spesifikk rengjøring tidsplan for å sikre at luftrenseren fungerer som den skal. Den anbefaler rengjøring innsamlingsbladene minst en gang per måned av bruk. For eksempel, hvis du tilfeldigvis å slå innsamlingsbladene av en uke ut i måneden, så ville du bare å rense det hver fem uker.

Intern Ioniserende Wire Rengjøringsplan


Ionisk Pro anbefaler også rengjøring av ioniserende ledninger hver uke for bruk, eller oftere hvis maskinen begynner summende. Rens maskinen oftere om det fungerer i en ny plass som kan ha flere forurenser, eller hvis du har utsatt det til brennende stearinlys eller brann røyk.

Emergency Rengjøring


Ionic Pro skal varsle deg når det er behov for å bli renset. Den rene / feil lys på toppen konsollen vil lyse opp for å fortelle deg at renhold er allerede forsinket. Luftrenseren kan også høres høyere enn normalt, eller begynne å gjøre en skrapelyd. Dette er et annet tegn på at renhold er forfalt.

Trekk


Alltid koble din Ionic Pro før du rengjør det. Mens prosessen ikke skal utsette deg for elektrisk støt, er det alltid en mulighet for det når du bruker vann til å rengjøre en elektronisk. I tillegg, men alltid vente til maskinen er helt avkjølt før du rengjør den. Dette gjelder spesielt for de som går for lang tid mellom rengjøring økter, siden maskinen er mer sannsynlig å bli overopphetet i disse tilfellene.

Utskrivning Elektrisitet


Utflod alltid elektrisitet i metall samling bladene ved å berøre dem til en metall kranen. Før du gjør dette, aldri berøre metallbladene, og bare transportere dem ved å holde plasthåndtaket.

Tørke helt


Sørg alltid for innsamlings bladene er helt tørre før du setter dem tilbake i maskinen og slå den på. Hvis du installerer våte blader, kjører du risikoen for elektrisk støt og permanent skade din maskin. Unngå dette ved å tørke ned bladene med en tørr svamp, og bare dypt rense dem med såpe og vann hver månedene.