Hovudside

Slik installerer svømmebasseng Patron Filters

by Walther

Patron pool filtre er blant de tre typer basseng filtre tilgjengelig. Patronen er lettere å rengjøre og vedlikeholde enn de to andre (DE og sand). Kassett filtre hjelpe rent i bakken og over bakken bassenger ved å filtrere ut rusk og små partikler. De må rengjøres månedlig og hvert femte år skal filteret skiftes.

Bruksanvisning


•  Legg patronfilter i tanken. Slå den til den låses inn i tanken. Dette er sirkulær svamp type materiale filter. Da passer det O-ring på innsiden av lokket toppen. Det er et spor på innsiden av lokket for at O-ringen passer inn. Det er en tynn gummi sirkel som bidrar til å hindre vannlekkasje.

•  Sett på patronfilterets tanklokket. Passer det på tanken og vri den med klokken til den låses. Vend sikkerhetslåsen på siden av filteret til nedre posisjon. Dette vil låse lokket på plass.

•  Plasser trykkmåleren på lokket. er det en sirkulær åpning, hvor trykkmåleren er snappet inn. Plasser lufteventilen på lokket. luftavlastningsventil er halvparten av størrelsen på trykkmåleren og må sneppes inn i åpningen på lokket som er sitter på motsatt side av måleren også.

•  Plasser patronfilter inn i hullet ved siden av bassenget i bakken eller plassere den på et planert område av sand ved siden av over bakken pool.

•  Koble pumpen. I bunnen av filter det er en forbindelse for rør av pumpen for å passe inn. Pumpen vil være ved siden av filteret.

Tips og advarsler


  • Sørg for at patron filter er rett og ikke vridd før du installerer.