Hovudside

Slik installerer en kanal Drain

by Walther

Kanal avløp er laget av metall og plast og tjene som ideelle dreneringssystemer for innkjørsler, pool dekk, terrasser eller noe annet uteområde. De gir en økologisk og enkelt alternativ til tradisjonelle betong avløp. Den enkle installasjonsprosessen, kombinert med de ultrafiolette hemmere som forhindrer solskader og falming, gi forbrukere med stor verdi for et dreneringssystem. Mens installasjonen kan høres ut som en vanskelig prosess, er det faktisk ganske enkelt.

Bruksanvisning


•  Finn laveste punktet der mest vann samler. Gravingen bred nok til å gi rom for tre inches av tilbakefyllingen på hver side av sluket. Grøften må være dyp nok til høyden av kanalen og avløp pluss ytterligere 1/4 tomme for ytterligere drenering.

•  Fyll grøften med sand og kompakt bakken grundig. Bruke en kompaktor for å skape et plant underlag, og ytterligere støtte. Mål kanalen til ønsket lengde og kuttet med en fin tann sag.

•  Koble avløpsrenne direkte til kloakk avløp og avløpsrør ved hjelp av en skiftenøkkel og de ​​medfølgende klemmene. Brikkene skal sitte tett med hverandre og bør klikkes sammen før du setter på klemmene. Test og sørge for at avløpsrenne passer sikkert på plass uten å stramme klemmene til avløpsrør. Dersom avløpsrenne ikke passer, kuttet i avløpet til ønsket lengde med den fine tann sagen.

•  Fjern avløpsrenne fra bakken og ta den fra hverandre. Påfør PVC primer og sement til sine ledd og montere avløpsrenne tilbake til sin opprinnelige tilstand. Denne fremgangsmåte må utføres raskt, før primer og sement tørr.

•  La en avløpsrenne sit i 10 til 15 minutter eller til limet er godt på plass.

•  Sett risten på kanalen og plassere kanalen i grøften.

•  Kontroller at kanalen er helt koblet til kloakk og avløpsrør ved hjelp av en skiftenøkkel og de ​​medfølgende klemmene. Klemmene bør være strammet så sikkert som mulig for å hindre vannlekkasje.