Hovudside

Hvordan velge en sensor for Your Home Security System

by Walther

Hjem sikkerhet sensorer inkludere bevegelsessensorer, glass-breaking detektorer, dør- og vindus brytere, karbonmonoksid detektorer, og røyk og varmedetektorer. Du trenger ikke å bruke hver sensor for å ha et trygt hjem, eller har du å bruke en sensor i alle deler av huset. Strategisk plassering vil gjøre jobben.

Bruksanvisning


Gjennomføre Foreløpige Forskning


En undersøkelse i og utenfor hjemmet. Bestem nærhet av hjemmet til naboer og gaten. Har naboer og forbipasserende har et klart syn på windows? Hvilke vinduer som er ikke observerbar?

•  Bestem hvilke dører og vinduer vil bli overvåket av en sensor. Du bør velge vinduer som ikke er i sikte av gaten, på baksiden av huset, i mørke hjørner av huset og skjult bak busker.

•  Tenk på familien din livsstil. Har du en stor kjæledyr? Har medlemmer av familien søker ofte en nattmat eller komme hjem etter at alle andre sover?

Velge Sensorer


•  Velg nok dørbrytere å dekke alle dørene i hjemmet oppføring. Dørbrytere er vanlig magnet brytere. Når en dør åpnes, er en krets ødelagt, og sikkerhetssystemet er utløst.

•  Bestem hvor mange vindu brytere som du trenger. Du trenger ikke å dekke vinduer som kan observeres av naboer eller fra gaten. Også huske på at magneten sensor registrerer vinduet blir åpnet, ikke bryte.

•  konstatere hvor mange soner sikkerhetssystemet gir deg. Tatt i betraktning at hver sensor er en sone, kan du bruke alle vindu brytere du vil uten å gå utover sone evnen til sikkerhetssystemet?

•  Bruk glass-breaking detektorer for noen rom, i stedet for vindu brytere, for å begrense antall sensorer du bruker. (Ett glass-breaking sensor kan dekke alle vinduene i et rom.)

•  Bruk en bevegelsessensor for å dekke trapp til andre etasje eller en korridor til soverom. Hvis du har et kjæledyr, installere sensoren noe høyere så det vil ikke bli utløst av kjæledyr. Noen bevegelsessensorer skille mellom et kjæledyr og person.

•  Ta et tastatur oppe eller nede i gangen i nærheten av soverommene slik at et medlem av familien kan slå av bevegelsessensoren hvis han eller hun har en hankering for en matbit.

•  Sett et tastatur ved inngangsdøren, slik at aa familiemedlem som kommer hjem etter alle andre sover kan slå av bevegelsessensor. Med et tastatur også ved siden av soverommene kan returnere familiemedlem slå bevegelsessensoren tilbake på før du går inn et soverom.

•  Tenk inkludert en karbonmonoksid detektor hvis hjemmet har gass verktøy og / eller et tilstøtende lukket garasje. Disse enhetene bruker en elektrokjemisk middel for gjenkjenning for å sanse karbonmonoksid og er vanligvis plassert i nærheten av en gass ovn og soverom.

•  Tenk inkludert en brann / røyk / varmedetektor.

Tips og advarsler


  • Det er ingen rett eller galt i å bestemme kombinasjon av sensorer til bruk. Mye av det avhenger av budsjettet og hvor raskt du vil at sikkerhetssystemet til å oppdage en inntrenger. Vinduet sensorer fange inntrengeren inn, mens gangen sensorer fange inntrengeren inne i huset.