Hovudside

Hvordan Clean Vinyl Siding med eddik

by Walther

Vinyl Fasader er holdbar, men det er fortsatt utsatt for skitt og flekker. Enten vinyl Fasader er plaget av mugg, mose, alger, eller er det rett og slett skittent, rengjøring det er et must i å opprettholde utseendet på huset ditt. Selv om det er mange produkter på markedet for rengjøring vinyl ytterkledning, du sannsynligvis har alt du trenger rett på hjemme: hvit eddik. En naturlig og miljøvennlig vinyl Fasader renere, vil eddik fjerne vanskelige flekker og la din ytterkledning squeaky ren.

Bruksanvisning


•  Spray Fasader med vann fra hageslangen for å fjerne løst smuss og rusk. Fyll en bøtte med en løsning på 30 prosent hvit eddik og 70 prosent varmt vann.

•  Dypp en lang håndteres, soft-stritter kratt pensel inn i rengjøringsmiddel. Skrubb skitten vinyl Fasader vertikalt, starter nederst og jobbe deg mot toppen. Arbeid i seksjoner, slik at rengjøringsløsningen ikke tørker på ytterkledning og får streker før du har en sjanse til å skylle den av.

•  Skyll hver del av vinyl ytterkledning med vanlig vann fra hageslangen, arbeider fra toppen av strukturen nedover. Fortsette prosessen med å skrubbe en seksjon fra bunnen og opp, og deretter skylling ovenfra og ned, inntil hele overflaten er blitt renset.

Tips og advarsler


  • Skyll skrubbe børste ofte som den blir skitten.
  • Hvis du bruker en stige for å nå høye deler av ytterkledning, ha noen til å holde stigen for deg. Bruke ekstrem forsiktighet når du arbeider på en stige. Slitasje gummi såler med godt grep for å hindre at den glipper.
  • Bland aldri rengjøringsmidler - spesielt eddik og blekemiddel. Resultatene kan være giftig.