Hovudside

Topp 10 Hjem Sikkerhetstips

by Walther

Topp 10 Hjem Sikkerhetstips

Vi ofte tilbringer mye tid på å fokusere på sikkerhet på jobb, bare å overse problemet i våre egne hjem. Det er imidlertid ingenting viktigere enn sikkerheten til våre familiemedlemmer. Hjemmet kan være et farlig sted; Men, trenger det ikke å være. Det finnes mange enkle grep du kan ta for å gjøre hjemmet ditt til et tryggere sted ved å være forberedt, begrense risiko og hindre eksponering for farlige situasjoner. Det følgende er en liste over topp 10 sikkerhetstips for å komme i gang.

Lag en kriseplan


Lag en detaljert plan for hvordan familiemedlemmer skal svare på ulike typer kriser, herunder rømningsveier og trygge steder. Øv på planen hver måned, noe som gjør at yngre barn er inkludert.

Test dine røykvarslere


Test alle røykvarslere hver måned. I tillegg til å bare trykke på testknappene, bør du visuelt inspisere batteriene selv, bytte batterier som er eldre enn tre år. Kontroller at du har tilstrekkelig røykdetektoren dekning overalt i huset.

Utstyre hjemmet ditt med et brannslukningsapparat


Alle hjem bør ha en multi-purpose brannslukningsapparat på kjøkkenet. Du kan også være lurt å vurdere å plassere en i garasjen eller hvor som helst du har brennbart materiale lagret. Pass på dine apparater er lett tilgjengelige og tog familiemedlemmer på hvordan du skal bruke dem, ved hjelp av PASS (Pull, Aim, Squeeze, Sweep) teknikk.

Håndtere din families Mat Trygg


Hvert år blir 76 millioner sykdommer og 5000 dødsfall forårsaket av matbårne sykdommer i USA. Pass på at du lagrer og håndterer mat skikkelig på kjøkkenet, herunder bruk av riktig renhold teknikker.

Eliminere Forgiftning fare


Gjennomføre en gjennomgang av ditt hjem, identifisere alle gifter og medisiner. Lagre disse elementene i et passende sted utilgjengelig for barn. Poste Gift Hotline antall (1-800-222-1222) av alle dine telefoner.

Cook With Care


Når du tilbereder, aldri forlate kjøkkenet ditt uten tilsyn. Opprett en buffersone rundt matlaging overflater for å forhindre utilsiktede branner, for eksempel å fjerne håndklær og grytelapper fra over komfyren. Når du tilbereder, snu håndtakene innover for å unngå utilsiktede utslipp som kan føre til forbrenninger eller brann.

Test dine gfci Outlets


Test alle bakken-fault-circuit-bryter (GFCI) uttak hver måned ved å trykke på den svarte testknappen, som ligger på frontplaten. Hvis uttaket ikke snubler, ta kontakt med en elektriker for å få den reparert eller erstattet.

Bruk skjøteledninger Riktig


Inspisere huset for å sørge for at du bare slår ett apparat per skjøteledning. Ikke bruk skjøteledning som en permanent kabling løsning, for eksempel kjøre ett under tepper eller gjennom vegger og tak.

Inspisere Din Outdoor utstyr og sikkerhetsutstyr


Inspisere barnas leke leker, inkludert ridning leker og swing sett, for å sikre at de er i god stand og fri for sikkerhetsrisikoer, for eksempel skarpe kanter eller utstikkende skruer eller bolter. Sørg for at du har pool sikkerhet (redning) utstyr tilgjengelig. Riktig lagre alle kjemikalier for ditt basseng, verksted og kjøretøyer.

Opprettholde en First Aid Kit og motta HLR Training


Alltid opprettholde et omfattende førstehjelpsskrin i ditt hjem. Du kan lage din egen eller kjøpe en pre-pakket kit. Siden du aldri vet når et familiemedlem eller besøkende kan lide et hjerteinfarkt eller choke, ta initiativ og bli HLR-sertifisert. Det er enkelt, billig og kan bare redde et liv.