Hovudside

Hva kan få Sharpie Av en Counter?

by Walther

Sharpie er en merkevare av permanente markører som inneholder harpiks som hjelper binde dem fast til en papiroverflate. Disse harpiks kan også permanent følge stoff, plast eller metalloverflater, men ofte vil du være i stand til å lette merkene eller fjerne dem helt med en løsning som vil oppløse harpiks. Vær forsiktig, noen løsemiddel løsninger kan faktisk oppløse en lakk eller malt overflate og ødelegge disken. Test alltid løsemiddel i et lite område av overflaten for å sikre at det vil ikke skade farge eller struktur på telleren.

Isopropanol


Rubbing alkohol er en sterk kjemisk løsning som vil oppløse permanent markør flekker. Selvfølgelig, jo raskere du er i stand til å arbeide for å rengjøre flekker, jo mer effektivt vil det fungere. For å bruke det, suge en ren klut i sprit, og utslette den over permanent markør flekker. Skyll området med rent vann når flekken er borte og tørk den helt.

Bakepulver


Baking soda er en naturlig rensing pulver og desinfeksjonsmiddel som sliper bort flekker. For å bruke den, legge akkurat nok vann til et par spiseskjeer natron å lage en tykk pasta. Skrubbe lime over permanent markør flekken til den er borte. Skyll området med rent vann og tørk den helt. Baking soda er helt naturlig og ikke-giftig.

Flytende oppvaskmiddel


Flytende oppvaskmiddel er en løsning som vil fungere for å løsne permanent markør flekker fra disken. Oppvaskmiddel er en mild løsning som kan bare være i stand til å fjerne lys flekker som ikke har avgjort inn i telleren for lang. Å bruke den, legge til et par dråper av flytende oppvaskmiddel til en kopp varmt vann. Skrubbe den over disk til den er helt ren og flekken er borte. Skyll området med rent vann og tørk den helt.

Neglelakkfjerner


Neglelakkfjerner er en sterk kjemisk som vil fjerne sharpie merker fra overflaten av tellere. For å bruke det, suge en ren klut i løsningen og tørk den over disk. Test denne prosessen først på telleren for å sikre at det ikke vil skade overflaten.