Hovudside

Hva er hensikten med den Vakum Flow?

by Walther

Hva er hensikten med den Vakum Flow?

Vakuum er produsert av forbrenningsmotorer firetaktsmotorer av prinsipp, snarere enn ved direkte intensjon. Vakuumet skapt av stempelet glir ned i sylinderen på samme måte som en injeksjonssprøyte suger flytende medisin inn i sin sylinder. I begge tilfeller er den stempelboringen mye større enn innløpsåpningen. Trykkdifferensialet i stor grad forsterker suge opprettet. Inntaket manifold kjøre motoren er i en konstant tilstand av vakuum.

Funnet Formål


Vakuum brukes som strømkilde, og er vanligvis det hjelpe kraft av "power" bremser. Vacuous tilstand på den ene siden av en stor membran som gjør det lettere å presse på den andre siden, og mindre bremsepedalen kraft er nødvendig. Den grunnleggende utformingen av denne stilen av servobremser har endret seg lite over tid. Racing bilmotorer ofte har utvidet innsugningsventilene, og reduksjonen i vakuum negerer denne stilen av bremseassistent.

Begrensninger


Når en strupeplaten åpnes, begrensning redusert og vakuum reduseres ved inntak manifold. Dette prinsippet er illustrert lett ved vakuum-drevet vindusviskere. Denne metoden ble benyttet når elektriske generatorer design var primitive og ute av stand til å gi mye makt. Når motoren var på tomgang, ville vindusviskere flytte frem og tilbake i stor fart. Som gassen åpnet og bilens hastighet økt, vakuumtilførsel redusert. Vindusviskere bremset dramatisk da de ble trengs mest.

Velg Formål


Reservoarer brukes til å stabil svingningene i vakuum tilførselen, og systemet slås mange enheter som finnes i moderne biler. De forskjellige dører som leder luftstrømmen gjennom det indre kabinen er operert ved hjelp av vakuum, i de fleste tilfeller. Air er rettet mot det tiltenkte målet, som frontruten, med små dører i kanal av dashbordet. Dørene er operert av vakuum, og eventuelle feil i motorer eller tilførselsslanger er dokumentert av en hvesende lyd.

Porter


Portet vakuum er det som er laget utenfor strupeplater. Denne signalstyrke eller vakuum kan manipuleres av design for å forekomme i ulike verdier etter gassen åpnes. Meldte vakuum signaler er ansatt for å koordinere handlinger med strupe bevegelse og forsyning trykkverdiene til motorens styre datamaskin. Sofistikerte moderne bruksområder for vakuum makt er uendelig mer fordelaktig enn vindusviskere som reduserer sikten ved akselerasjon. Nostalgi til side, kan endringen være til det bedre.