Hovudside

Bruker av et drivhus for Teaching Biology

by Walther

Bruker av et drivhus for Teaching Biology

Biologi, ganske enkelt beskrives, er studiet av livet og hvordan organismer samhandler med omgivelsene sine. Et drivhus gir en verdifull læring for studenter å lære mer om biologi og hvordan det berører så mange aspekter av våre liv. Drivhus planter, insekter, dyr, miljøer og eksperimentering heve vår forståelse av biologi og hvordan økosystemet fungerer. Et drivhus fungerer som en fascinerende klasserom innstillingen til å undervise, inspirere og fremme bruk av etiske og bærekraftige biologiske praksis.

Barnehage gjennom Middle School


Et drivhus gir en tidlig opplæring og innføring i naturens verden til elever i barnehage gjennom ungdomsskolen. Noen private eller godt finansiert skoler har en faktisk drivhus på deres begrunnelse. Ikke alle skoler er så heldig, men det hindrer dem ikke fra å utnytte drivhusene på botaniske hager og universiteter. De fleste institusjoner og offentlige anlegg arbeider i partnerskap med både offentlige og private skoler. Mange tilbyr lærere muligheten til å ta elevene på ekskursjoner til veksthus og koordinere klasserommet læreplaner, slik at deres besøk tråd med hva elevene lærer. For eksempel, på Birmingham Botanical Gardens, tredje gjennom femte klasse studenter i lokale skoler besøke drivhuset for å lære å identifisere røttene, stengler, blader og blomster av planter. De får også pot et anlegg for å lære om såing, skjæring og plante divisjon.

Videregående nivå


På videregående nivå, kan et drivhus erfaring være transformativ. Det kan gi gnisten som gjør en student forfølge en høyskole store i realfag. Eller det kan inspirere en student å forfølge en grad i bioteknologi for å søke løsninger for å bedre luften vi puster, vannet vi drikker og maten vi spiser. The University of Georgia Aten-campus vert kreative ekskursjoner for å lære elevene hvordan biologi relatert til forbruket og økonomien. Den "Treats og skatter fra den botaniske verden" ekskursjon bringer biologi "hjem" ved å undervise studenter som planter brukes til hverdags husholdningsprodukter, kosmetikk og medisiner som holder mennesker i live.

Universitets- og høyskolenivå


Hvis du blir spurt, kan en student på college avsløre at et besøk til et drivhus utløste en interesse i å forfølge biologi som en stor, uansett om det første besøket var å lære om de hemmelige liv av bugs, underverkene av regnskogen, eller hvordan planter brukes til å lage medisiner. Høyskole og universitetsnivå pensum inkluderer omfattende, hands-on læring i veksthus. University of Washington bruker biologi drivhus i underviser klasser som spenner fra insekt oppførsel til antropologi av mat. University of California i Santa Cruz driver tre drivhusanlegg på hustak i vitenskapsbygg på campus. Drivhusene gi kjernen instruksjons støtte for avdelingene i økologi og evolusjonsbiologi, molekylær, cellulær og utviklingsbiologi avdeling, og miljøvern studier avdelingen. Universitetets botaniske samling inkluderer over 1000 arter av planter. Ved UCSC, og ved høyskoler og universiteter landsomfattende, veksthus sette studentene i stand til å drive anlegget vitenskap forskning; de tjener som klasserom for instruktører, og er vanligvis åpne for studenter på alle utdanningsnivå samt til enkeltpersoner, familier og grupper for omvisning, foredrag og seminarer.