Hovudside

Hvordan polere en Brass Beltespenne

by Walther

Hvordan polere en Brass Beltespenne

Detaljene definere mote; mens nesten hvem som helst kan sette sammen et antrekk, til de som tar seg tid spikre de små tingene virkelig skape en følelse av selvtillit. Liten som det kan virke, din messing beltespenne bidrar nok til din generelle utseende - en gammel patina uttrykker en edgy robusthet, mens en skinnende polish viser en skarp, detalj-orientert følelse av sleekness og profesjonalitet. Hvis du velger det siste presentasjon, det tar bare noen minutter å lage din spenne glinser.

Bruksanvisning


•  Fjern beltespenne fra beltet, hvis mulig. I noen tilfeller kan du løsne knappene som fester spennen på beltet. Hvis nagler fest spennen, skru dem med en flat skrutrekker eller mynt. Hvis spennen er permanent festet til beltet, inneholde polering til messing bare og være forsiktig for å unngå at beltet materiale.

•  Fjern klar-coat lakk påført messing beltespenne på den tiden den ble laget. Mens dette belegget holder spenne skinnende midlertidig, etter at spennen begynner å anløpe eller ser skitten ut, må du fjerne belegget å polere messing. Suge spennen i husholdningenes ammoniakk i ca 10 minutter og deretter løsner belegget. Skyll spenne grundig med vann og tørke det helt med en myk, tørr, slipende klut.

•  Påfør en forsiktig slip messing-rensekrem eller lim til spenne med en ren, myk og slipende klut hvis låsen anløpet. Gni kremen på hele overflaten av spennen, mens bruk lett trykk og deretter la spenne til luft-tørke i noen minutter. Når kremen tar på en kalkholdig utseende, polere den bort med en annen ren, slipende klut. Å lage din egen krem, kan du kombinere en halv kopp eddik med en skje med salt og nok mel til å lage en lime.

•  Gni overflaten av spenne med en messing-polering klut eller en myk, ren og slipende klut fuktet med en bit av messing polsk. Påfør moderat trykk og arbeid i en sirkulær bevegelse inntil spennen tar på en glans. Jo lengre og hardere du polsk, jo mer glans messing skjermer. Hvis spennen ikke er matt, er dette alt du trenger å gjøre for å gjøre det skinne som nye.

Tips og advarsler


  • Skurekremer og pastaer ofte imøtekomme til bestemte typer metaller - sjekk etiketten for å bekrefte at produktet er trygt å bruke på messing. Følg alle advarsler eller instruksjoner gitt av produsentene av metall-rensing kremer eller polering produkter.
  • Når du har fjernet spenne sin lakk, er messing utsatt for oksidasjon. For å hindre oksidering oppstår, lagre spenne riktig og polere den en gang hver par uker, med mindre du foretrekker utseendet av naturlig patina.
  • For å forhindre at messing beltespenne fra misfarging, unngå å få spennen vått eller fuktig. Plassere en anti-anløpe stripe - tilgjengelig fra mange smykker butikker - med spenne i en forseglet oppbevaringspose eller container og holde spenne på et kjølig og tørt miljø.
  • Akkurat som du bør unngå beltet materiale, unngå å bruke noen polsk eller rengjøringsprodukter til edelstener eller andre detaljer satt inn i messing beltespenne.