Hovudside

Slik beskytter tabeller med pleksiglass

by Walther

Slik beskytter tabeller med pleksiglass

Pleksiglass er et merkenavn for en akryl plast som har mange bruksområder på grunn av sin holdbarhet og allsidighet. Akryl plast er brukt i hockey spill fordi fans kan se gjennom den, og det er tøff nok til å tåle den høye effekten av spillerne bryter inn i den. Likeledes kan akrylplast brukes til å beskytte mange gjenstander og overflater. For eksempel kan beskytte en tabell med pleksiglass gjøres meget lett.

Bruksanvisning


•  Mål dimensjonene på bordet ditt. Du må vite nøyaktig lengde og bredde, slik at du kan få en pleksiglass stykke som matcher bordet du har.

•  Kjøp et ark av plexiglass. Jernvareforretninger ofte har dem på lager, og de kan kutte arket til de dimensjoner og form som du trenger for tabellen. Hvis du foretrekker å kutte arket selv, kan du gjøre det med en sirkelsag.

•  Legg Pleksiglass ned på bordet. Du kan plassere spisebrikker, lysestaker og andre pyntegjenstander på toppen av plast ark og pleksiglass vil hindre dem fra å skrape bordet ditt. Flekker vil ikke skade bordet heller, og pleksiglass er lett å rengjøre.