Hovudside

Hvordan Grow Organic Apple Trees

by Walther

Hvordan Grow Organic Apple Trees

Den største forskjellen i voksende økologiske epletrær versus vanlige epletrær er mangelen av plantevernmidler og insektmidler. Dette betyr at du må være litt mer ivrig om ridding trærne i problem insekter og finne måter å beskytte trærne vil ty til kjemikalier. Organiske trær er litt vanskeligere å vokse i visse områder av landet, hvor våte forhold kan fremme mugg og soppvekst som vanligvis trenger kjemikalier for å bli behandlet på riktig måte. Men det er mulig hvis du er villig til å tildele nok tid til prosjektet.

Bruksanvisning


En plante trær i et område som ikke er for mye vind, og har vel drenering jord. Sørg for at plasseringen er i full sol også. Det er best å vokse trær i de beste forholdene mulig å holde dem friske.

•  Plant blomster i nærheten som tiltrekker bier. Dette er nødvendig for å pollinere noen typer av epletrær.

•  Trim ut bag ormer med tre trimmere i stedet for sprøyting insektmidler. Avklipt poser fra grenene og satt i en haug å brenne.

•  Trim ut døde eller syke grener med et tre trimmer. Kutt grenen om en tomme fra den viktigste stammen på treet, slik at du ikke nick treet.

•  Trim grener for å la lyset i midten av treet. Ta ut grener som vokser ned eller krysser hverandre. Grener som gnis kan skade barken og oppmuntre sykdom og insektangrep.