Hovudside

Jacuzzi Glassfiber Repair

by Walther

Jacuzzi Glassfiber Repair

En boblebad er et fint tillegg til hjemmet, fordi det hjelper deg å slappe av. Imidlertid sprekker i overflaten av boble forårsake unødig stress. Hvis du vil reparere en glassfiber Jacuzzi, husk at sprekken er forming i akryl lag av karet. Glassfiber er under nesten uslitelig. Patching sprekker og chips i akryl er en enkel prosess. Det tar bare et par timer, og du står fritt til å slappe av igjen.

Bruksanvisning


•  Rengjør flaten rundt sprekken med et avfettingsmiddel eller husholdning renere. Sand området rundt sprekken for å fjerne ujevnheter og flassende maling inntil området er glatt. Tørk av rester av med en ren klut og tørk området.

•  Bland harpiks og herder i reparasjonssettet innsiden av den medfølgende cup. Følg blande retninger, ved hjelp av tilstrekkelig av forbindelsen til å dekke to ganger overflatearealet av bunnen. Bland det sammensatte grundig.

•  Påfør forbindelsen til overflaten av karet. Scoop noen av det sammensatte på en skrape og tørk den over det skadede området. Skrap av overflødig med kanten av skrapen for å skape en jevn, flat overflate til reparasjon. La det tørke som angitt av produsenten.

•  Sand overflaten av reparasjon med 200-sandpapir på en flat slipekloss dyppet i vann. Sand for å glatte ut overflaten av reparasjon og fjerne klumper eller tribuner i plasteret. Utføre denne til du er fornøyd med finish.

Tips og advarsler


  • For å matche fargen på reparasjonsmateriale til ditt kar, legger akrylbasert maling til det sammensatte og bland godt.