Hovudside

Hva som kjennetegner Flower arrangement Shapes

by Walther

Hva som kjennetegner Flower arrangement Shapes

Blomsterdekorasjoner kommer i en rekke stilarter, former og størrelser. Men hvis du har alltid vært litt stumped om hva din favoritt ordningen kalles, har du flaks. Identifisere figurer av blomsterdekorasjoner er faktisk ganske enkelt, når du kjenner noen av de grunnleggende prinsipper for å se etter.

Bruksanvisning


•  Se på flower arrangement du ønsker å identifisere. Observere de strukturelle elementene og hvordan ordningen ble satt sammen. Legg merke til størrelsen og formen av beholderen i hvilket anordningen er plassert. Fastslå om det er høy, lang eller bred.

•  Stå tilbake og se på den generelle formen og flyten av linjer i ordningen. Se tilbake til en liste over typiske ordninger og se om de passer med det du ser på.

Horisontale ordninger tendens til å være mer bredt enn høye, i grunne beholdere og bruke blomster som holder sine linjer som lavendel.

Vertikale avtaler bruke tynnere, høyere containere og gi inntrykk av en sterk vertikal linje, ved hjelp av blomster som er stiv med lange stilker som roser og tulipaner.

Halvmåne ordninger ligne en voksende eller minkende måne. Vanligvis er blomstene kablet på plass eller har en naturlig kurve.

Trekantede ordninger er symmetrisk med to stammer strekke ut horisontalt og ett vertikalt. De deler mange av de samme trekkene av horisontale og vertikale avtaler.

Ovale ordninger er den mest typiske ordning, kjent for sitt rundskriv, dome-lignende form.

Hogarth kurve ordninger har det visuelle utseendet til en lat "S." Blomstene vil enten følge denne form eller kobles på plass. Filler blomster er vanligvis plassert i sentrum, og har en naturlig grasiøs utseende til dem.

•  Tenk faktorene som presenteres i trinn 1 og 2 for å finne ut av formen blomsteroppsats.