Hovudside

Hvordan resirkulere Button batterier

by Walther

Hvordan resirkulere Button batterier

Knappecellebatterier er runde, mellom 5 og 12 mm i diameter og ofte funnet i klokker, høreapparater og kalkulatorer. Ifølge Mercury Utdanning og Reduksjon Campaign, ble kvikksølv fjernet fra alkaliske batterier i 1996, men ikke fra knappcellebatterier. Hvis forbrennes eller venstre i deponier, kan kvikksølv og andre giftstoffer lekke ut og inn vannforsyning og næringskjeder. Derfor bør knappcellebatterier resirkuleres og ikke satt i vanlig søppel.

Bruksanvisning


•  Fjern døde knappen cellers batteri fra din klokke eller andre elektroniske enheter. Oppbevar batteriet på et sted hvor skaden ikke vil skje før resirkulering. Hvis bringe varen til en butikk for å skifte batteri, er det greit å la batteriet være i.

•  Ta med dødt batteri til din nærmeste watch butikken. Siden de erstatte batterier ofte, kan det hende at ur forhandlere har resirkulering gjennom sin butikk.

•  Sjekk med din lokale gjenvinningsstasjon. De kan ikke tillate for dempe henting av batterier, men de kan ha resirkulering batteri på stedet.

•  Dra til din nærmeste Home Depot, Battery Center eller Ace Hardware med dine døde batterier. Disse forhandlere og andre lar kundene slippe av batterier i butikken for å bli resirkulert. Besøk Call2Recycle hjemmeside (se Ressurser) for å finne nærmeste forhandler for resirkulering av knappecellebatterier. Det er alltid en god idé å sjekke med forhandler først som ikke alle steder kan delta.

•  Se for vanskelige å resirkulere hendelser i de omkringliggende kommunene i ditt område, spesielt populære på våren når alle gjør det store vårrengjøring. Batteriene kan være en av de elementene de vil ta for gratis eller for en liten avgift avhengig av den aktuelle byen.

Tips og advarsler


  • Oppladbare knappecellebatterier er nå på markedet. Hvis du går gjennom denne type batteri ofte, vurdere å kjøpe en oppladbar versjon. Den opprinnelige kostnaden kan være mer, men du vil spare penger i det lange løp.
  • Når får en klokke skiftet batteriet, sørg verksted eller forhandler vil resirkulere gamle batteriet.