Hovudside

Slik feilsøker en Lennox HS29 Elite

by Walther

Lennox HS29 Elite er et klimaanlegg designet for bruk i boliger. Klimaanlegget, som kan kjøpes på nettet og gjennom utvalgte Lennox forhandlere, kommer med en fem-års begrenset garanti og en engangsluftfilter for enkel rengjøring og vedlikehold. Den HS29 klimaanlegget skal fungere godt med typiske stell og vedlikehold, men du kan av og til oppleve problemer med enheten. Hvis dette skjer, kan etter en rekke feilsøkingstrinn være nyttig.

Bruksanvisning


•  Kontroller at Lennox klimaanlegget er koblet til et jordet strømforsyningen hvis enheten ikke fungerer. Sjekk sikringen og tilbakestille det hvis det er nødvendig.

•  Slå av klimaanlegget og koble den fra strømkilden hvis det ikke fungerer som forventet. Åpne frontpanelet og skyv ut luftfilteret. Se om filteret er merket "Gjenbruk", og skyll den med varmt såpevann hvis dette viser seg å være tilfelle. Skyll filteret godt og la det lufttørke før du setter det i klimaanlegget. Hvis filteret er merket "Engangs", bruke det som en guide til å kjøpe et nytt filter, som skal være tilgjengelig på de fleste maskinvare eller hjemme forbedring butikkene.

•  Kontroller at strømbryteren på Lennox klimaanlegget er slått til "On" posisjon og temperaturen ligger under gjeldende omgivelsestemperaturen hvis enheten har strøm, men ser ikke ut til å virke. Hvis temperaturen er satt til en varmere temperatur enn omgivelsestemperaturen, vil klimaanlegget ikke slå seg på.

•  Kontroller at frontpanelet er skikkelig lukket og det er ingen hindringer til i gitteret eller vents hvis klimaanlegget ikke fungerer som forventet. Tørk skitt og rusk bort fra ventilene og rullegitter.

•  Kontakt en autorisert Lennox servicetekniker for å få hjelp hvis trinnene som er beskrevet her ikke løser problemet.