Hovudside

Hva kan brukes for å få Moss Off Tak?

by Walther

Hva kan brukes for å få Moss Off Tak?

Moss kan samle seg på noen form for taktekking materiale, spesielt hvis du bor i et område som har høy luftfuktighet på en langsiktig basis. Moss har også en tendens til å vokse på tak som er i skyggen av høye trær. Skyggen holder tak våt lenger etter nedbør, skaper fuktige områder hvor mose liker å vokse. Bruke enkle verktøy og materialer du kanskje allerede har rundt i huset for å fjerne mose fra taket ditt.

Effekter


Moss kan skade taket Hvis store mengder av det hope. Moss holder vann, forårsaker tak for å forbli våte i lange perioder. Den forlengede fuktighet kan til slutt føre til tre under helvetesild å råtne. Det er lett å fjerne mose selv, men bruke sko med god trekkraft når han går på et tak fordi våt mose kan være glatte.

Fjerning


Bruk en tørr kratt pensel festet til en stang for raskt å koble mose fra taket ditt. Beveg børsten i en nedadgående bevegelse som følger justeringen av helvetesild fordi du kan løsne eller chip noen helvetesild hvis du presse børsten i en oppadgående eller sidelengs bevegelse. Deretter spray taket med en blanding som inneholder like mengder vann og blekemiddel etter at du fjerner mosen stedet for å bruke en høytrykksvasker, noe som kan skade helvetesild. Beskytte noen planter du har i nærheten av ditt hjem foundation fra blekemiddel avrenning ved å fukte plantene før du begynner å rense taket ditt.

Oksygenrikt Bleach


Bruk ikke giftig oksygen blekemiddel for å rense et tak etter fjerning av mose for å unngå å skade planter nær stiftelsen. Oksygenblekemiddel er også mindre sannsynlighet for å fjerne maling på tre helvetesild eller forårsake korrosjon på metall takrenner og nedløpsrør. Det kan imidlertid ta flere anvendelser av oksygenblekemiddel for å fjerne eventuelle flekker på taket ditt. Oppussing butikker ofte selger blekemiddel som et pulver som må blandes med vann.

Kobber Strips


Lange strimler av kobber festet under raden av helvetesild nærmest toppen av taket ditt kan hindre mose vekst. En taktekking forsyning butikk eller hjemme forbedring butikken har ruller av kobber kan du enkelt skåret i strimler. Plasser strimler som er 20 inches lang og 6 inches bred under helvetesild, slik at om lag 2 inches av kobberstrimlene er synlige på bunnen av helvetesild. De eksponerte strimler vil tillate kobber molekyler å kjøre ned taket hver gang det regner for å skape et miljø som fraråder vekst av mose.