Hovudside

Ting å vite om din Kirby Vacuum

by Walther

Ting å vite om din Kirby Vacuum

Kirby Selskapet er et merke som er plassert ut av byen Cleveland, Ohio. Kirby Selskapet produserer både støvsugere og rengjøringsprodukter for hjemmet. En av de mest kjente støvsugere produsert av Kirby Selskapet er Sentria modell som gir høy effektivitet partikkelfilter luft (HEPA) samt mange andre funksjoner.

HEPA


Kirby Sentria vakuum tilbyr HEPA 11 filtrering, som, sammen med produktets kraftig og aggressiv luftstrøm, hindrer rusk, skitt og andre uønskede ting fra å ha noe sted å gjemme seg.

TechDrive


Kirby Sentria støvsuger tilbyr en state-of-the-art funksjon som er kjent som "TechDrive", som er en hjelpemotor som lar brukerne på støvsugeren for å utøve bare et lys, fjær-lignende preg å operere, dytte og styre rensesystem på riktig måte.

Toe Touch Control


En praktisk funksjon av Kirby Sentria støvsuger er kjent som "toe touch-kontroll." Tå berøringskontroll er spesielt egnet for personer som kanskje lider av en dårlig rygg eller andre fysiske problemer. Tå touch control-funksjonen gjør det mulig å justere systemet til egnet rengjøringsmiddel høyde hver gang uten å måtte bøye seg ned.

Kompakt


Kirby Sentria støvsuger tilbyr en kompakt og bærbar modus som er gunstig for grundig og effektiv rensing av mindre områder. Den kompakte modus av vakuum kan være nyttig, for eksempel, for å eliminere plagsomme og vedvarende støv midd allergener ut av laken og dyne av en seng.

Frontlys


Kirby Sentria støvsuger gir en LED (light emitting diode) frontlys som effektivt og raskt lyser opp selv de mørkeste kriker og kroker av en bolig fra under senger til de dypeste hjørnene av walk-in closet.