Hovudside

Slik fjerner Pet Flekker Med husholdning ingredienser

by Walther

Slik fjerner Pet Flekker Med husholdning ingredienser

Våre pelskledde venner gi år med kameratskap. Noen ganger, men de gir også timer med opprydding når de har ulykker på våre møbler og gulv. Flere produkter på markedet skryte luktnøytraliserende egenskaper for pet flekker. Istedenfor å kjøpe ekstra penger for disse rengjøringsmidler eller ondartet fordi du ikke har noen pet-flekkfjerner på hånden når kjæledyret ditt har en ulykke, kan du bruke husholdning ingredienser for å rydde opp flekker igjen av kjæledyret ditt.

Bruksanvisning


•  Scoop fast avfall med et papirhåndkle og dumpe det i en plast pose dagligvarer. Ikke mush de faste stoffer i teppet eller gulvet hvis du kan unngå det.

•  Blot den flytende del av flekken med papirhåndklær inntil det meste av fuktigheten absorberes.

•  Sug en rengjøring fille i en bøtte med kaldt vann. Svamp flekken med fille for å skylle urinen ut av flekken. Dumpe bøtte og fyll den med friskt vann.

•  Bland 1 ts. av oppvaskmiddel med en kopp lunkent vann. Arbeid løsningen inn i flekken med fille. Hvis du er rengjøring stoff, ikke skrubbe fordi intens skrubbing vil skade fibrene i kluten.

•  Dypp en annen fille inn i bøtte med rent vann og skyll flekken. Svamp flekken igjen med oppvask løsning. Skyll med vann inntil området er ikke lenger sudsy.

•  Mix ¼ kopp hvit eddik med ¼ kopp vann. Dette eddik skylling vil bidra til å eliminere lukt som kan stå bak. Mette en ny rengjøring fille med denne løsningen og svamp flekken.

•  Fukt flekken med rent vann. Plasser papirhåndklær på toppen av våt flekk og blot. Sette noen flere tørkepapir over området og la dem der i noen timer. Erstatte papirhåndklær som de får mettet inntil området er tørt. Hvis de fargede området er på teppet, la sted å tørke over natten, og deretter børste teppet fiber tilbake på plass med hånden.

Tips og advarsler


  • Hvis kjæledyret ulykken skjedde på et tregulv mer omfattende rengjøring kan være nødvendig. Hvis en lukt gjenstår etter den første rengjøring, kanskje makt sliping være nødvendig å fjerne det øverste penetrert laget av tre.