Hovudside

Hvordan å løse en fisk lukter i kjøleskapet

by Walther

Matvarer - som fisk - er lagret i kjøleskapet kan legge igjen en stikkende lukt som vil vare i dager, uker og måneder etter at du har fjernet fisken. Andre matvarer som er lagret i kjøleskapet kan absorbere fiskelukt. Denne lukt vil endre smaken av maten som absorberes det skaper en ubehagelig kombinasjon. Heldigvis, det er en billig måte å fjerne fisken lukten mens du holder andre lukt ut av kjøleskapet ditt.

Bruksanvisning


•  Slå av kjøleskapet temperaturvelgeren til off. Fjern alle elementer fra innsiden av kjøleskapet og plassere dem i en is-fylt kjøligere. Løsne alle flyttbare hyller og skuffer og legg dem i en vask fylt med varmt såpevann.

•  Fyll en bøtte med en liter varmt vann. Bland 1 ss. av flytende oppvaskmiddel og en kopp hvit eddik i vannet. Fukt en svamp i blandingen. Tørk innsiden av kjøleskapet med mettet svamp. Begynn på toppen av kjøleskapet, og jobb deg nedover.

•  Fukt en ren klut med kaldt vann. Skyll blandingen av innsiden av kjøleskapet ved å tørke av med en fuktig klut. Tørk kjøleskap med et håndkle.

•  Vask hyller og skuffer soaking i varmt såpevann med en klut. Skyll med kaldt vann og håndkle tørt. Sikre hyller og skuffer tilbake i kjøleskapet. Erstatte elementene i isfylte kjøligere i kjøleskapet.

•  Legg inn en åpen boks med natron i kjøleskapet. Erstatte natron med en frisk boks hver 30. dag. Den natron vil absorbere ubehagelig lukt i kjøleskapet.

Tips og advarsler


  • Jevnlig rense ut ditt kjøleskap og kast uønskede elementer og mugne eller utgått mat.