Hovudside

Hvorfor Mine Pepper Plants ikke lenger får nye Peppers

by Walther

Hvorfor Mine Pepper Plants ikke lenger får nye Peppers

Når voksende paprika, er nøkkelen til suksess moderasjon. Fra de små, flammende Scotch Hattene til store, søte paprika, pepper planter er generelt lett å vokse og vanligvis produserer en overflod av paprika, og gir visse krav er oppfylt. Når pepper planter ikke klarer å produsere, er årsaken vanligvis knyttet til ekstreme svingninger i vekstforhold, spesielt temperatur og fuktighet.

Temperatur


Pepper planter trives når dagtemperaturer er 70 til 80 grader Fahrenheit og kvelder på mellom 60 og 70 grader. De har en tendens til å slutte å produsere frukt når temperaturen er for varmt eller for kaldt. Blossom dråpe, en tilstand der blomsterknopper faller av før frukt utvikler, ofte oppstår når temperaturer regelmessig overstiger 90 grader på dagtid og 75 grader om natten. Vanligvis, chili peppers er mer varme-tolerant enn paprika. Planting paprika for tidlig på våren før jorda har varmet tilstrekkelig resultater i forkrøplet vekst og redusert fruktproduksjon. Temperaturer under 55 grader forsinke blomstring, svekke pollinering og resultere i færre eller mindre, misdannede paprika, ifølge forskere ved University of Georgia.

Lokalisering og klargjøring


Pepper planter trenger minst seks til åtte timer med sollys daglig, og foretrekker steder med godt drenert organisk-rik jord. I områder med ekstremt varme, fuktige somre, en plassering som mottar filtrert ettermiddag skygge og morgensolen er ideelt. Men reduserer for mye skygge blomst og fruktproduksjon. Hvis pepper plantene ikke produserer så vel som i det siste, sjekk for å se om overhengende grener eller busker er avstøpning skygge på hagen. Pepper planter trives i løs, sandete leirjord. Bruk jordforbedringsprodukter som kompost, råtnet gjødsel eller torvmose for å bedre jordstruktur og øke væskeansamlinger. Blande kompost i jorden flere måneder før planting gjør det organiske materialet tid til å bryte ned og slipper næringsstoffer i jorden i en form lett tilgjengelig for planter.

Gjødsel


Før en pepper plante kan utvikle opprettholde frukten, må den være stor og moden. Hvis en ung plante blomstrer tidlig mens næringsstoffene blir rettet mot utvikling av stilker og blader, anlegget har en tendens til å produsere mindre og færre paprika. Gartnere noen ganger klype seg tidlig blomsterknopper for å fremme en bedre avkastning senere. Planting frøplanter i rik organisk jord med et program av startgjødsel oppfordrer tidlig vekst. Gjødsle moderat med en godt balansert gjødsel, men ikke overfertilize. Dreven nitrogen i jorda produserer store, grønne planter med noen paprika.

Vann


Pepper planter krever fuktig jord, men kan ikke tolerere våte, blaut forhold. Påfør et lag med mulch som strimlet blader eller bark rundt bunnen av plantene for å holde jorda kjølig og fuktig under de varme, tørre sommermånedene. Slik at jorda er helt tørr kan stunt vekst og skade delikat rotsystemer. Ujevn vanning mønstre, for eksempel slik at jorda blir for tørr etterfulgt av store mengder vann, er en primær årsak til blomstre slutten råte, en tilstand der frukt utvikler svart, moste, nekrotiske flekker.