Hovudside

Hvordan du rengjør en Very Dirty Vinyl Pool Liner

by Walther

Hvordan du rengjør en Very Dirty Vinyl Pool Liner

Et svømmebasseng liner, konstruert av en plast vinyl materiale, hindrer vann fra å rømme bassenget og mette bakken i nærheten. Basseng liner direkte kontakt med vann og som sådan kan bli skitten på grunn av rusk inn i vannet og slo seg ned på overflaten av duken. Rengjøring en skitten vinyl liner krever støvsuging og skrubbing av fast-on skitt og rusk med en pool børste.

Bruksanvisning


•  Monter svømmebassengets vakuum utstyr. Kjør vakuum over vinyl liner sakte, plukke opp skitt og rusk. Hvis rusk blir rørt opp som du støvsuger, stoppe støvsuging og la rusk å bosette seg på duken før du fortsetter. Støvsuging fjerner store rusk og løstsittende smuss fra vinyl liner.

•  Fest en pool børste til et basseng pol. Pensle noen deler av vinyl liner som har tunge flekker eller annen fast-on skitt. Pensle skitt til en flekk på duken, og deretter suge opp rusk med bassenget vakuum.

•  Shock bassenget med kornet klor hvis flekker forbli. Vanligvis et basseng trenger 1 pund av sjokk per 10.000 liter vann. Slå på basseng filter for å sirkulere behandling i minst tre timer.

•  Pensle de gjenværende flekker med bassenget børste. Sjokket behandling vil ha svekket organiske flekker, slik at de kan bli fjernet.

•  La bassenget for å sirkulere normalt og støvsuge opp rusk som legger seg på duken, ved hjelp av støvsuging utstyr. Skumme bassenget overflaten med et blad nett for å samle alle overflater rusk.

Tips og advarsler


  • Sug opp rusk sittende på duken overflaten ukentlig for å unngå flekker.