Hovudside

Måter å sjekke ditt hjem Propan Tank for Sikkerhet

by Walther

Måter å sjekke ditt hjem Propan Tank for Sikkerhet

Hjem propan tank, laget av karbonstål, er fylt med flytende brensel som fordampes før den forlater tanken. Propanflasker kan ikke fylles over 80 prosent kapasitet til å tillate for trykksvingninger forårsaket av temperatur. Selv om propan har lavest brennbarhet vurdering av alle drivstoffkilder, lekkasjer utgjør en potensielt farlig situasjon.

Oppdager Utendørs Lekkasjer


Lekkasjer vil ikke bli oppdaget av en vanndam, men av en råtten egg-lignende lukt i luften rundt tanken. Propan er naturlig luktfri; lukt er lagt til drivstoff for å gjøre lekkasjesøk enklere. Hvis du oppdager en stikkende lukt rundt utendørs tank eller hvor som helst på din eiendom, åpne tanken hette og lukke dampserviceventilen. Sørg for at du vet oppsettet av underjordiske drivstoffledninger før du gjør noen graving eller landskapsprosjekter. Hjem propan tank reparasjon og vedlikehold skal bare håndteres av en kvalifisert tekniker; ringe propan serviceselskap for å få hjelp.

Oppdager Innendørs Lekkasjer


Hvis du mistenker en propanlekkasje inne i ditt hjem, slukke åpne flammer og evakuere umiddelbart. Ved evakuering, må du ikke berøre apparater eller noe elektrisk som lysbrytere, ledninger eller uttak. Stopper ikke å åpne vinduer; brannvesenet vil gjøre det når de kommer. Når alle andre er trygt utenfor, slå av serviceventilen som ligger på toppen av propan tank, under panseret. Neste, ring brannvesenet og din propan tjenesteleverandøren. Det er viktig å utdanne familiemedlemmer om lukt forbundet med propan og apparater i forbindelse med brennstoffet før en farlig situasjon oppstår. En elektronisk lekkasjedetektoren kan kjøpes fra din propan tjenesteleverandøren.

Apparater


Ovner, kokk topper, tørketrommel, varmtvannsberedere og ovner er typiske propandrevne apparater. Regelmessig sjekke flammene på dine hvitevarer. Flammer bør være blå; gule flammer indikere en blokkering i luftinntakene. Ring et apparat servicetekniker for justeringer eller vedlikehold av dine propanapparater. Ikke kle stekeovnen med aluminiumsfolie som det vil begrense luftsirkulasjon. Ved hjelp av en gasskomfyr til å varme ditt hjem kan føre til kullosforgiftning. Karbonmonoksid og propan lekkasje detektorer bør installeres i hele huset.

Nødprosedyrer


Folk som bor i tornado- og orkan utsatte områder kan forberede seg på en storm ved å sikre propan tank til bakken, hvis det er mulig. Slå av tilførselsventilen, under tanken hette og stram panseret. Inne i hjemmet, skru av sparebluss, kontrollventiler og manuelle stengeventiler. Når en storm har gått, inspisere tanken og drivstoffledninger som fører til hjem for skade. Ikke slå på noen elektriske inventar eller utstyr før du er sikker på at ingen lekkasjer er til stede. Elektriske inventar og brytere kan avgi gnister som vil antennes propan damper i luften.