Hovudside

Hvordan å fjerne mugg fra luftkanaler

by Walther

Hvordan å fjerne mugg fra luftkanaler

Mugg i din luftkanaler er et systematisk problem med fuktighet og en permanent manglende evne til å tørke ut. Lukt og irritasjon er en plage, og allergi kan påvirkes og immunsystem kompromittert. Finne kildene til formen, desinfisere og rengjøre området, og pose og kast av de forurensede materialer. Såpe, tørr luft og hardt arbeid er hovedkomponentene i utrydde formen. Du må feste med det før alle kilder av mold er fjernet på lang sikt.

Bruksanvisning


•  Fjern de mugne materialer. Posen og kast mugne stoffer. Deretter tørke ut området for to til tre dager.

En våt / tørr vakuum eller luft fans kan hjelpe. Pass på at du ikke jobber i en oversvømmet område. Fjern all gips minst 12 inches over høyvannsmerket. Inspisere veggen interiøret i alle kanaler, og fjerne alle tegn til mugg eller skitt og støv eller skadedyr ansamlinger. Dette arbeidet kan ha for å bli utført av en lisensiert entreprenør.

•  Rengjør så mye av området som du kan. Fjerne mugg og berørte overflater før desinfeksjon.

Bruke et ikke-ammoniakk såpe eller vaskemiddel i varmt vann og skrubb hele mold infisert område. Bruk en stiv børste på murvegger og ujevne overflater. Skyll med rent vann og bruke en våt / tørr vakuum for å plukke opp overflødig vann.

Både EPA og OHSA anbefaler ikke blekemiddel. Bære en maske for å beskytte deg mot formen.

•  Beskytt ditt hjem fra ytterligere skader. Se etter kondens på vinduer. Et annet avslørende tegn er cracking gipsplater. tre vridning, og en muggen lukt. Finn alle kilder til fuktinntrengning og eliminere dem så snart som mulig.