Hovudside

Slik fjerner rynker Fra New Bedding

by Walther

Nytt sengetøy er kjekt å ha, men det ofte kommer full av rynker og skrukker etter å ha blitt sammenkrøllet i en plastpose. Enten det er egyptisk bomull, silke, sateng eller polyester, kan alle typer sengetøy blir rynkete. Noen ganger rynke redusere instruksjonene er inkludert på stoffet vaskeanvisning. Det finnes en rekke måter å fjerne rynker fra nytt sengetøy, selv om prosessen kan være tidkrevende.

Bruksanvisning


•  Vask nytt sengetøy umiddelbart etter å fjerne den ut av emballasjen. Følg vaskeanvisningene på etiketten.

•  Rist ut sengetøy før du setter det inn i tørketrommelen. Dette kan fjerne mye av de større rynker. Det reduserer også tørketiden og gir mindre rynker å løsne i tørketrommelen.

•  Iron alt sengetøy bruker middels varme. Bruke jern dampfunksjon for noen dyptliggende rynker. Ta deg god tid og stryke hele veien til kantene av stoffet for å sikre en grundig jobb.

Tips og advarsler


  • Henger nyvasket sengetøy på en utenfor klessnor til å tørke kan være en effektiv måte å fjerne rynker.
  • Hvis du ikke ønsker å vaske og tørke nytt sengetøy før bruk, kan du fjerne rynker ved hjelp av en håndholdt dampvasker mens sengetøy er på sengen. Kjør dampbåt lett over sengetøy (i henhold til brukerhåndboken). For å unngå overmetning, la sengetøy tørke av før du foretar en ny sveip med dampbåten.