Hovudside

Hvordan spare på utgifter til oppvarming i et stort hus

by Walther

Hvis du bor i et stort hus, vet du at oppvarmingskostnadene kan bli ganske heftig. Når du arbeider med så mye plass, er det en god idé å se på måter å spare på utgifter til oppvarming i et stort hus. Mens det kan virke som en utfordring å varme et stort hus i en kostnadseffektiv måte, vil noen metoder ende opp med å spare penger uten å ofre din varme og komfort.

Bruksanvisning


•  Varm opp plassen du benytter. Ta hensyn til den delen av huset du bruker, og husk å skru varmen ned i områder som ikke er i bruk for å unngå kostnader som kan legge opp raskt.

•  Åpne gardiner og persienner i løpet av dagen for å slippe inn sollys. Sollys vil selvsagt hjelpe varme opp hjemmet ditt.

•  Sjekk for lekkasjer. Det kan være på tide å bytte de vær-stripping rundt dører og hvis du er i en eldre hjemme, kan det være utkast kommer gjennom vinduene. Reparere tetningslister og se inn alternativer for energieffektive vinduer som vil holde kulden ute, slik at du kan slå på at termostaten ned.

•  Dekk vinduene effektivt. Å ha gardinene over vinduene vil hjelpe med vinteren chill, men det er energieffektive gardiner på markedet som er spesielt utviklet for å hindre kald luft fra å komme inn i ditt hjem. Energieffektive elementer kan redusere oppvarmingskostnadene i et stort hus. Holde huset som lufttett som mulig.

•  Endre nighttime rutine. Sjansene er, du går til sengs med varmen på fordi du føler kjølt; dessverre, du varmer ganske stort område som ikke engang er i bruk. Innkjøps varmeovner, flanell ark, eller tunge tepper liker dundyner. Kjøp en programmerbar termostat. Hvis du ikke ønsker å få i seng kuldefølelse, vil en programmerbar termostat tillate deg å føle toasty på vei under dyna, og vil tilbakestille seg til en lavere temperatur når du er allerede komfortabelt sover.