Hovudside

Orkan-Resistant Vinduer og dører

by Walther

Orkan-Resistant Vinduer og dører

Etter orkanen Andrew dratt gjennom Florida i 1992, det våknet lovgivere og kommunale kode polititjenestemenn for å oppgradere bygningsforskrifter for å ta hensyn til en vær hendelse som forekommer hyppig i staten. Disse oppgraderingene inkludert krav til orkan-resistente vinduer og dører. Selv etter innføringen av reviderte byggeforskrifter i slutten av 1990, fire orkanene som herjet staten i 2004 generert 1,66 millioner forsikringskrav, totalt mer enn $ 20 milliarder i forsikrede tap. Gjennomsnittsskaden var $ 20.000 og én av fem boliger ble skadet. Områdene med de strengeste kode oppgraderinger er generelt kystområder, med unntak av mye av Panhandle.

Orkan-Resistant Windows


Det finnes to typer slagfast vinduer. Begge krever kraftige rammer forankret til forsterket overskrifter. Den bruddbestandig glass er mye som bil frontruten laminert glass som vil knuse under høyt innvirkning men er fortsatt, for det meste, intakt. En type av laminert glass er i det vesentlige to ruter med et indre splint membran mellom dem. Hvis det ytre glasset er knust, holder membranen stykkene på plass Den andre typen er litt mer gjennomtrenge. Den består i utgangspunktet av knuse-resistente film lagt over glasset som holder skår på plass.

Resistance Tester


Ifølge staten koden, må vinduene tåle virkningen test av en 6-fot lange to-by-fire veier 9 pounds, reiser på 50 meter per sekund. Det må også bestå en liten rakett-test der vinduet må forbli intakt når 30 stykker av taket grus reise på ca 80 meter per sekund eller 50 miles per time traff vinduet. Vinduene er gradert i henhold til South Florida Building Code.

Orkan-Resistant Doors


Den bekymringen med dører er at de rammer, hengsler og bolter er sterk nok til å tåle virkningen av kraftig vind og flygende objekter. Med mindre tilstrekkelig forankret, kan selve døren blåse av. Den amerikanske Røde Kors anbefaler å installere ekstra bolter, koster fra $ 10 til $ 40 som i 2010. Eiere av eldre bygninger kan vurdere å erstatte dørkarmer og dører med en heavy-duty dør.

Garasjeporter


Garasjeporter, på grunn av sin størrelse alene, er som vind-fanger seil som er like, om ikke mer, utsatt for skader. Når brutt, noen innedører eller vinduer, møbler og personlige effekter blir sårbar og farlig. Så lik oppmerksomhet bør rettes mot befeste garasjeporter som alle andre dør. Nyere garasje dører er bygget for å tåle orkan-styrke vind, mens eldre garasjeporter kan bli forsterket ved å installere stål horisontal avstiving.

Kostnad


For nye hjem konstruksjon, forvente å betale betydelig mer for orkan-resistente hjem. For eksisterende boliger, forvente å betale to ganger kostnaden du ellers ville betale for en normal erstatning vindu. Avhengig av omfanget av armering for dører og garasjeporter kostnadene kan være betydelig, også. Det er gode nyheter i dette, men. Hvis orkan-resistente vinduer forbedre energieffektiviteten, kan kostnadene bli bekostes av opp til $ 30.000 i skattefradrag for å skifte ut alle vinduer og $ 1500 per vindu. Forsikringskostnader falle betydelig, også. Miami-Dade County er et godt eksempel. For en $ 150 000 pre-2001 mur konstruksjon hjem bygget i 1990 i Dade County og en erstatning verdi av $ 150 000, en ikke-orkan egenandel $ 500, en 2 prosent orkan fradragsberettiget, og ingen krav i de siste tre årene, forsikring kjører omtrent $ 4000 i året . Det er en middle-of-the-pack eksempel på premie på 29 selskaper. En orkan motstandsdyktig hjem årlig premie vil være ca $ 950 - en besparelse på ca $ 3000 i året, ifølge tall fra Florida Office of Insurance forordning.