Hovudside

Hvordan å fjerne en liten Innfelt Flomlys

by Walther

Innfelt flombelysning er satt i et tak snarere enn å henge fra taket. Det skaper også rikelig med lys uten store kamper. Hver innfelt lys kan holde ett flomlys stil pære. De pære seg skruer i en stikkontakt akkurat som de fleste vanlige lyspærer. Men selve kontakten og innfelt armatur er mindre tilgjengelig. Det er ikke så lett å fjerne denne belysning som det er en hengende lys, men jobben kan fortsatt gjøres i et par timer. Fjerningen er den samme uansett hvilken størrelse lys du arbeider på.

Bruksanvisning


•  Slå av strømmen til området der du skal jobbe. Shut av lysbryteren festet til innfelt flom lys. Kutt strømmen med strømbryteren.

•  Plasser en stige under lyset på som fungerer. Avinstaller lys dekselet. Denne er plassert på enden av lyshuset som er i flukt med overflaten av taket. Lyshuset er metallet, sylindrisk rør som er satt inn i taket og holder lyset. Fjern eventuelle skruer som holder dekselet på plass. Bruk skrutrekker til å lirke dekselet ut av lyset huset ved å trykke på noen plasttappene rundt omkretsen av dekselet innover.

•  Trekk eller vri mot klokken den flomlys pære å fjerne det fra lys bolig akkurat langt nok til at ledningene.

•  Hold voltmeter mot ledningene for å teste for eventuelle elektrisk strøm. Voltmeter vil lyse opp eller avgir en alarm hvis det fortsatt er en aktuell. Hvis det ikke er strøm, fortsetter med de neste trinnene. Hvis det er en aktuell, finne den strømkilden som fortsatt tillater elektrisitet for å nå dette lyset og stenge hvis av.

•  Klipp av de delene av ledningene som ikke er dekket i isolasjon med avbitertang. Pakk ledninger i elektriske tape. Skyv ledningene opp og inn i lyset boliger. Disse ledninger kan være nesten en hvilken som helst lengde. De er vanligvis hvit, svart og bart kobber. Trim bare de hvite og svarte ledningene. Vikle endene av alle tre ledninger. Tucking dem tilbake i boliger vil holde dem trygge og ut av veien.

•  Avinstaller lyskasteren. Fjern eventuelle skruer som holder huset på plass. Trekk huset ned fra taket og legg den på et trygt, flatt underlag slik at den ikke kan rulle og bulk. Avhende dette stykket hvis du ikke har planer om å bruke det igjen.

•  Gå til loftet eller annen plass som eksisterer over hele taket som inneholder belysning. Finne og avinstallere toppen av lyset boliger. Fjern eventuelle skruer som holder toppen på plass. Trekk toppen oppover fra overflaten.

•  Fjern ledningene fra taket. Dette er de ledningene som du tidligere trimmet, innpakket i elektriske tape, og gjemt ut av veien. Skru wire nøtter plassert på toppen av ledninger og trekke ledninger fra taket. Trekk dem forsiktig. De kan være lang og kan bli fanget på noe mens du blir fjernet. Stopp hvis du føler en ulempe og se etter noe som kan være fanget eller flokete.

•  Fjern monterings stykke belysning ligaen. Skru boltene som holder den siste brikken i takbjelkene og trekk monterings stykke nedover og ut av taket.