Hovudside

Typer Poplar Trees

by Walther

Siden de fleste poplene - ofte kalt Cottonwoods - vokser i et raskt tempo, de tjener ofte som dekorative trær eller vindfang for landscapers. Popler har lang stammet og store blader som vil begynne å flagre i enda en liten bris.

Identifikasjon


Cotton får sitt navn fra sine hengende "kjeder" av grønne frukter som til slutt modnes og åpne for å slippe frø festet til lange tynne tråder som ligner bomull. Det er flere av disse typer poplene i USA.

Størrelse


Den østlige Cottonwood, et tre med en stammediameter på 3 til 4 meter, eksisterer i den østlige delen av landet. Den vokser vanligvis nær elver og bekker, og kan oppnå høyder oppover på 100 fot.

Geografi


Den svarte Cottonwood er et tre av Nordvest og Pacific Coast regionen, mens Plains Cottonwood vokser fra Montana sør gjennom nordlige Texas. Utvalget av narrowleaf Cottonwood er gjennom Rocky Mountains.

Fordeler


Den balsam poppel, et tre av de nordlige statene og de fleste av Canada, har knopper som er duftende og klissete. Indianerne ville lage salver og salver fra disse knoppene til hjelp i lindrende slike sykdommer som lunger.

Typer


Andre typer innfødte poplene inkluderer sumpen Cottonwood, Palmer Cottonwood og Fremont Cottonwood. Introduserte arter som Italias Lombardia poppel og Europas hvit poppel er viktige landskapsarbeid trær.