Hovudside

Hvordan du rengjør en Marine Carpet

by Walther

Hvordan du rengjør en Marine Carpet

Marine teppet er vanligvis laget av materialer med lav fuktighet som olefin og har en tendens til å frastøte potensielt farging materialer som gass og olje. Det finnes alltid unntak fra regelen, spesielt når nevnte materiale er lov til å sitte på teppet fiber i lang tid. Rester fra fisk og mat kan produsere bakterier og ubehagelig lukt, og stående vann kan skape mugg og jordslag. Holde båten lukter friskt ved å rense utslipp fra marine teppe så snart som mulig, og av og til rense hele teppebelagt område for å bidra til å forlenge levetiden på teppet.

Bruksanvisning


•  Fjern så mye søl (mat, olje, fisk deler, etc.) som mulig med fingrene, en skje eller et kredittkort, skraping det fra de marine teppe fiber før det tørker, hvis mulig.

•  Blot de fargede områder med friskt vann og en fille, forsøker å overføre flekken fra den marine teppe på fille. Ikke gni flekken inn i teppet; forsiktig klatt den i stedet.

•  Følg instruksjonene på et teppe flekkfjerner hvis det er nødvendig for tøffere flekker som blod, slik at produktet skal sitte på flekken så lenge som nødvendig før blotting den igjen med en ren fille.

•  Fukt hele teppebelagt område med friskt vann fra en slange eller bøtte, forsiktig børsting tidligere beiset områder med en kost eller myk børste for å jobbe opp eventuelle gjenværende flekken og / eller flekkfjerner, samt godt og populære områdene. Dersom det er ønskelig, suge teppet med en løsning av varmt vann og en liten mengde vaskemiddel i fem minutter før du skyller med rent vann.

•  Bruk en butikk vac, noen ganger kalt en web / tørr vakuum, for å suge opp vannet.