Hovudside

Hvordan du rengjør ørevoks Fra en bak øret Høreapparat

by Walther

Høreapparater forbedre livskvaliteten for de med begrenset hørsel. Disse verktøyene kommer i mange former og størrelser, og krever daglig renhold for å holde dem i god stand. Med litt trening, å ta vare på et høreapparat er svært enkel. Her er fremgangsmåten for rengjøring ørevoks fra bak øret høreapparat.

Bruksanvisning


•  Bestem type høreapparat som blir brukt. ITE enheter er mer kompleks enn BTE enheter. ITE-enheter kan kreve et høyere omsorgsnivå inkludert spesiell spray for å fjerne ørevoks.

•  Holder ørene rene. Den beste måten å unngå ørevoks bygge opp på høreapparatet er å rense ørene daglig.

•  Vask hendene og tørk dem før av høreapparatet. Øret mold er stykket som går bak øret av et høreapparat. Dette er et elektrisk apparat, slik det er nødvendig for hånd for å være tørr for å unngå kortslutning av enheten.

•  Bruk en myk bomullspinne som en rengjøringsverktøyet på enheten. Noen enheter leveres med rengjøringsutstyr, men bomullspinner fungere bra hvis de dona € ™ t. Tørk forsiktig øret mugg og fjerne ørevoks fra denne delen av enheten. Dette kan gjøres daglig hvis oppbygging skjer ofte.

•  Unngå å bruke spritservietter eller alkoholbaserte produkter. De kan sammenbrudd materialet som brukes til å lage høreapparatet. Sporadisk såpe og vann er greit så lenge øret formen er tørket grundig etter rengjøring. Pass på at ekstrem varme ikke brukes under rengjøringen også.