Hovudside

Når Do Avocado Trees bære frukt?

by Walther

Når Do Avocado Trees bære frukt?

Avokado er også referert til som Alligator Pear, avocado pære, Palta og Aguacate. Denne sørlige meksikanske innfødte trives i varme, solfylte klima som det sørlige California, Hawaii, Florida, Brasil, Spania og Chile. De er også dyrket i Den dominikanske republikk, Australia, Israel, Indonesia, deler av tropisk Afrika, Texas og Puerto Rico. Den avocado er et eviggrønt tre som produserer frukt populær i matlaging, spesielt i meksikanske retter, og som dipp eller som en garnishment i salater og sandwicher. Frukt modenhet vil variere basert på voksende regionen og type avocado treet.

Forplantning


Avocado trær kan startes via pode eller fra frøplanter. Planter dyrket fra en pode prosess normalt bære frukter i løpet av de to første årene. Avocado trær vokst fra frøplanter kan ta fra åtte til 20 år å bære frukter.

Guatemalas


Guatemalas avocado, Persea nubigena var. guatamalensis L. WMS., kan trives i et kjølig, høytliggende, tropisk klima. Den mellomstore frukt av den guatemalanske avocado er pære formet, og dens hud vil være en gråsort-grønn farge når du er klar til å spise. Moden frukt kan vanligvis finnes i månedene september til januar.

Meksikansk


Den meksikanske arter, P. Americana var. drymifolia Blake, gjør best i Middelhavet, tørr, subtropisk klima. Denne arten av avokado produserer en liten frukt snitt 6 til 10 gram i vekt. Frukten av den meksikanske avocado er vanligvis modne i sommer måned fra juni til oktober.

West Indian


Den vestindiske variasjon, P. Americana Mill. var. Americana, vokser best i fuktige, tropiske klima. En vestindiske avocado kan veie opp til 2 pounds og er lav i olje. Frukten av den vestindiske avocado er rund, grønn og blank. Frukt er vanligvis modne i månedene mai til september.

Hybrid


Det er mange hybrid varianter av avocado treet. Disse hybridene er utviklet for å gi sykdomsresistens, og salt og kuldetoleranse. Ifølge Texas A & M System AgriLife Extension, hybrid varianter tendens til å modnes i månedene september og oktober, og kan holde frukten før i januar.