Hovudside

Hvordan få byen til å installere en Speed ​​Bump

by Walther


Fartshumper er humper satt i veier som tvinger sjåførene å bremse ned. Hensikten med en fartsdump er å bremse ned trafikken på gater, i parkeringsplasser og nær skoler. For det meste, velger publikum til å be om fartsdumper for deres nabolag i et forsøk på å holde farts sjåfører klar over sine omgivelser. Foreldre og personer med dyr er ofte de som er interessert i å skaffe fartsdumper. Mens en fartsdump vil holde gate litt tryggere for barna, begjære installasjonen er ikke så lett som det kan virke.

Bruksanvisning


En spør naboer om de er villige til å betale for en fartsdump i nabolaget ditt. Hvis de ikke er villige til å delta i finansieringen, og du er steinhard om å ha en fartsdump plasseres på gaten, vil du nødt til å finansiere monteringen selv.

•  Kontakt byen din regjering kontor for å få et skjema for en fartsdump. Kravene er forskjellige for hver by, men de fleste byer krever beboerne i en gate å betale en del av kostnadene for en fartsdump.

•  Oppgi navn, adresse og navnet på gaten som du ber om en fartsdump. Beskriv omtrent hvor på gaten du ønsker at fartsdump å gå.

•  Send inn din søknad til byen og vente til forespørselen er anmeldt. En undersøkelse av trafikkvolumet på gaten vil bli gjort for å finne ut om nok trafikk kjører nedover gaten din hver dag. Mengden trafikk som trengs for å godkjenne en fartsdump er avhengig av kravene i din bestemt by. Når byen har bestemt din gate møter trafikk krav, et medlem av byen vil gå fra dør til dør å samle underskrifter i favør av fartsdump. Avhengig av din byens forordninger, må en viss prosentandel av dine naboer være i favør av fartsdump eller det kan ikke bli installert; noen byer krever 95 prosent godkjenning mens andre trenger bare 80 prosent. Det nøyaktige antallet varierer.

•  Send inn din del av finansieringen til byen. Selv om installasjonen er godkjent, vil det ikke begynne før du har betalt balansen for din del av installasjonen. Når betalt for, vil installasjonen begynne.