Hovudside

Hvordan du lydisolerte et Tvunget Air Electric Furnace

by Walther

Hvordan du lydisolerte et Tvunget Air Electric Furnace

Tvunget luft ovner utnytter en blåser for å tvinge luften gjennom kanal av hjemmet. Denne viften kan være støyende og forstyrrende i rolige hjem. Lydisolering bør redusere nivået av støyen som genereres av viften som når boligkvarteret av hjemmet, bedre livskvalitet.

Bruksanvisning


Lydisolering fyrrommet


•  Planlegg lydisolering prosjektet. Lyddempende materialer er vanligvis ikke festet direkte til ovnen. I stedet er fyrrommet eller skapet lydisolerte, isolere lyder produsert av viften til dette området, som vanligvis ikke er en del av boligkvarteret av hjemmet.

•  Installer kommersielle lydisolering materialer til vegger og tak av fyrrommet i henhold til instruksjonene. Lydisolering materiale kan være et teppe-type materiale som kan klippes til størrelse og stiftes til vegger og tak.

Annet lyddempende materiale er stiv og anvendt lik gips. I begge tilfeller må du kontrollere nødvendige klaringer rundt ovn opprettholdes for tilstrekkelig ventilasjon og brannsikring. Konsultere installasjonsmanualen med ovnen for disse klareringer.

•  Installer en solid kjerne dør på fyrrommet eller skap. Pass på at det ikke er noen åpning mellom døren og gulvet.

Lydisolering Heating System


•  Finn ut om kanal er stiv på det punktet den festes til ovnen. Varmesystemet Kanal, metallrørene og bokser som bærer varm luft fra ovnen rundt hjemmet, kan også overføre støy av ovnen i hjemmet. Støy er vibrasjon. Vibrasjonene i ovnen blåser fan fører kanal også skal vibrere, spre støyen gjennom hjemmet. Både utgående varmluftskanaler og kald luft avkastning bør isoleres.

•  erstatte en del av det stive rør arbeid i nærheten av ovnen med noe fleksibel for å bryte forbindelsen som tillater vibrasjoner og lyd til å spre seg gjennom huset. Bruke kommersielle fleksible kanal materialer hvis mulig.

Andre muligheter er å koble fra to stykker av duct arbeid og installere en slags klut eller gummipakning mellom dem.

•  Sjekk lokale byggeforskrifter før du gjør noen endringer til oppvarming kanaler i hjemmet.