Hovudside

Hva skjer i et rom med en Undersized AC?

by Walther

Hva skjer i et rom med en Undersized AC?

En AC-enhet som er for liten for et hus bidrar til en rekke problemer med air condition. Hvis huset ditt alltid føles for varmt selv med enheten slått på, kan du ha en undersized AC enhet.

Identifikasjon


Hver AC enheten er rangert til å produsere et bestemt antall britiske termiske enheter (BTU) av varme. Klimaanlegg må fjerne varme fra luften i ditt hjem for å kjøle den. Gjennomsnittlig sentral klimaanlegget størrelse er en tre- til seks tonn enhet som kjøler mellom 36.000 og 72.000 BTU per time. Bestemme riktig størrelse for ditt hjem er avhengig av lokalt klima, alder og størrelsen på huset, antall vinduer i ditt hjem, typer isolasjon, skygge rundt hjemmet, og den retning hjemme ansikter. Din AC enheten må være spesielt dimensjonert til huset ditt.

Problemer


Ikke bare vil strømregninga gå opp i pris, men du kan finne deg selv å koke i midten av sommermånedene. AC-enheten fortsetter å prøve og fjerne varmen til tross for den tiden det tar, noe som betyr at enheten kan kjøre hele dagen hvis det er for lite for ditt hjem.

Løsninger


Den eneste måten å fikse en undersized AC problemet er å erstatte enheten, legge til flere enheter eller ansette bærbare fans å kjøle rom og redusere varmen i luften for å bli fjernet.