Hovudside

Hvordan få en fet lukten ut av en Leather Jacket

by Walther

Hvordan få en fet lukten ut av en Leather Jacket

En godt laget skinnjakke er en solid investering, sannsynlig å vare livet ut. Faktisk, hvis du bryr deg for din skinnjakke på riktig måte, kan det vare i flere generasjoner. Hvis jakken har en fet lukt, det er det sannsynligvis ingen grunn til alarm, men det kan være et irritasjonsmoment. For å bli kvitt lukten, prøv lukt-fjerning teknikk som passer best til din situasjon.

Bruksanvisning


En klatt og absorbere overflødig olje som kan være på din skinnjakke, for eksempel fra en lær renere. En frotté håndkle fungerer godt for denne jobben.

•  Hang skinnjakken opp i en luftig beliggenhet mellom bruker. Hold det pakket eller kneppet opp og ikke klemt i mellom andre jakker. Skinn jakke kan ha som ny lukt eller fet lukt vanlig etter rengjøring. Denne lukten vil forsvinne i tid og lufte det ut vil øke hastigheten ting sammen.

•  Rengjør skinnjakke å fjerne fet lukt forårsaket fra spill eller flekken, for eksempel fra bil olje. Les vaskeanvisningen som fulgte med jakke og bruke skinn rengjøring produkt produsenten anbefaler. Hvis du bestemmer deg for å lage din egen, kan du kombinere to deler olivenolje og en del hvit eddik. Deretter legge to dråper av din favoritt essensielle oljen å forbedre lukten. Pent brukt middelet på en fille eller spray den på og deretter forsiktig gni den inn i skinn. Test på en diskret område først.