Hovudside

Hvordan du fryser gobeliner å drepe insekter Do?

by Walther

Hvordan du fryser gobeliner å drepe insekter Do?

Insekter og andre organismer kan formere seg og ødelegge stoffer eller la materialet svekket, misfarget eller beiset. Insekter har en livssyklus på fire stadier: egg, larver, puppe og voksen. Det er vanligvis larvestadiet som forårsaker skaden. Utgassing er en metode for å drepe insekter, men bruker skadelige kjemikalier, som har vært knyttet til kreft, hudirritasjon og kan være giftig for nyrene. Andre metoder som vasking og renseri er ikke alltid egnet for ømfintlige tekstiler.

Bruksanvisning


Frysing av Tapestry


•  rull billedvev så det vil passe inn i polyetylenpose. Folding kan føre til permanente bretter i billedvev. Trekke ut så mye luft som mulig og forsegle posen med duct tape. La posen med billedvev inne i romtemperatur i 4 timer før frysing.

•  Plasser posen med billedvev i en kiste fryser i 48 timer. Plassere flat uten noe på toppen av billedvev. La døren lukket for å opprettholde en konstant temperatur.

•  Fjern posen fra fryseren etter 48 timer og la billedvev i posen ved romtemperatur i 4 timer. Kondensering kan dannes, men det vil bare danne seg på utsiden av posen. Ta av billedvev og inspisere den for bugs. Børste eller støvsuge billedvev nøye for å fjerne eventuelle døde insekter eller egg.

•  Gjenta eksponering kan være nødvendig. Sykluser med oppvarming og deretter frysing kan være nødvendig å ødelegge alle insekter.