Hovudside

Hvordan kan jeg Laminat Mine Tregulv Meg selv?

by Walther

Hvordan kan jeg Laminat Mine Tregulv Meg selv?

Hvis du ser en riktig installert laminatgulv, tenker du kanskje til deg selv: "Hvordan kan jeg installere laminat gulv selv?" Vel, kanskje et riktig installert laminatgulv se vanskelig å fullføre, men siden hver trebit er ensartet og designet for små toleranser, vil du finne ut at å installere en tre laminat gulv er faktisk enklere enn hvis du har besluttet å installere en faktisk parkettdekke.

Bruksanvisning


•  Fjern eventuell gammel laminatgulv, linoleum eller teppe fra rommet. Hamre ned noen spiker eller stifter igjen i gulvet med en hammer.

•  Fjern alle gulv registre, gulvstøping og dør jam platene. En brekkjern fungerer for å fjerne disse elementene.

•  Finn den lengste veggen i rommet og plassere ¼-tommers mellomlegg langs bunnen av veggen. Mellomlegg fungere som avstandsstykker for å gi plass til laminat å utvide med fuktigheten i rommet.

•  Plasser det første laminat bord mot mellomlegg i hjørnet av rommet. Laminatet bord har en tunge på den ene side og et spor på den andre siden. Plasser sporet mot mellomleggene og tungen som vender ut i rommet.

•  Hold laminat bord mot mellomlegg og kjøre en brad spiker inn tungen i en 45-graders vinkel til styret. Plasser en spiker hver 6 inches. Dette vil holde styret på plass.

•  Butt en annen laminat bord opp mot slutten av det første brettet og fest den til gulvet på samme måte. Gjenta denne prosessen til du kommer til slutten av den første raden. Sannsynlig, vil den siste plassen for den første raden ikke dekke en hel lengde bord. Måle plass med et målebånd, men ikke glem å trekke ¼-tommers for å tillate utvidelse. Kutt brettet til riktig lengde med en gjæringssag og fest den på samme måte som de andre styrene.

•  Skjær et styre i to med den gjæringssag. Dette vil være det første styret for andre rad. Fremover vil annenhver rad starter med et styre halvert. Dette vil skape et forskjøvet mønster med gulvet og vil legge stivhet.

•  Plasser brettet mot det første brettet. Igjen, tungen av styret står overfor rommet og ikke veggen. Bank på bordet mot den første bordene med en gummihammer. Dette vil sete tunger og sporene sammen. Fest bordet med brad nailer og Brad negler.

•  Gjenta prosessen til du kommer til den andre enden av rommet.