Hovudside

Hva er forskjellen mellom plast og metaller Intex Pools?

by Walther

Hva er forskjellen mellom plast og metaller Intex Pools?

Intex er et selskap som produserer oppblåsbare bassenger, senger, båter og basseng leker. Bassengene er metallrammen og Easy Set linjer. Begge er tilgjengelige 8-18 meter bred med dybder på 30-52 inches. Bassengene, laget av et svært slitesterkt PVC-plast, er i stand til å motstå gjentatt installasjon og demontering for enkel lagring i vinter.

Metal Frame


Metallrammen bassenget er en pose liner med et band som går rundt bassenget omtrent halvveis opp duken. Bandet holder metall ben mellom foringen og båndet for å holde strukturen stabil. Toppen av duken har kanaler metallstykker glir inn i, og bitene koble til T-ledd i hver ende. Leddene og deretter koble til beina. Dette skaper en struktur som holder veggene opp. Når bassenget er full av vann, presser vannet bena for å holde dem på plass.

Easy Set


Intex Easy Set basseng er den raskeste til å sette opp og rive ned. Bassenget har en oppblåsbar ring langs toppen som holder vannet inne. Den største forskjellen mellom metall ramme og Easy Set er selve liner. Easy Set basseng liner kurver innover så den når den oppblåsbare ringen som tilbyr mindre badeplass enn metallrammen bassenger. Metall ramme bassenget veggene er rette, ettersom rammen går gjennom duken.

Wood Frame Pool


Intex tilbyr også en tre korn skall installert over standard metall ramme bassenget som gir bassenget et attraktivt ytre. Dette settet inneholder nummererte paneler som faller inn i en ramme for å lage en fasade som ser ut som impregnert trevirke. Hullene er allerede kuttet for slangene, og det er en ekstra mindre boks som huser filterpumpen. Dette skallet gir inntrykk av en mer tradisjonell permanent basseng struktur og krever ingen verktøy for å installere.

Filtre og pumper


Intex filtre, pumper og salt-vann systemer er alle utskiftbare uansett hvilke pool du har. Jo større bassenget større filteret og pumpen må være. Mesteparten av bassengene Intex selger på nettet eller i butikkene kommer med en pumpe, slik at kjøperen kan installere og bruke det samme dag. Større pumper med høyere liter per time karakterer kan redusere mengden av tid pumpen må kjøre for å rense bassenget, noe som sparer penger.