Hovudside

Hva slags blomster å plante i en postkasse?

by Walther

Hva slags blomster å plante i en postkasse?

Verken for stor til å blokkere postmann måte, eller for liten som å forsvinne, blomster rundt en postkasse må være akkurat passe stor til å forbedre, men ikke overmanne plass. Tenk også om postkassen får full sol, delvis sol eller skygge, enten det er på et sted hvor du vil være i stand til å vanne plantene, og om planter har torner eller tiltrekker bier som vil utgjøre en fare for postmann. Plukke planter som passer hagen din stil gir et helhetlig utseende.

Hardy Evergreen Ferns


Hvis postboksen er i skyggen mesteparten av dagen og får vanlig vann minst en gang i uken, velger du en eviggrønn bregne, gruppere noen rundt sidene og baksiden av postkassen. Lady bregne (Skogburkne), som har Lacy, lys grønn blader som begynner på jord nivå, vokser 1 til 3 meter høye i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 4 til 8. Western sverd bregne (Taggbregneslekten munitum), som har mørkere grønne og solide blader, vokser i USDA sone 3 til 8 og når 2 til 4 meter høy. For sunnier steder, velger Alpine vann bregne (Bjønnkamslekten penna-marina), som vokser opp til seks inches høy i USDA sone 7 til 10. Bladene slår fra kobberrøde rødt i løpet av våren til grønt.

Spot of Color


For sommeren farge i et solrikt sted, en blanding av ettårige i ulike høyder gir en munter titt i postkassen. Inkluder høyere blomster mot baksiden av postkassen som rosa, rødt eller lilla kosmos (Cosmos bipinnatus), voksende 1 til 4 meter høy og blomstrer fra tidlig sommer til frost i USDA sone 2 til 11. For fronten og på siden av postkassen , plante lyse røde, rosa eller hvite geranier (Pelargonium x hortorum), som er vinter hardfør i USDA sone 10 til 11, og lyse gule marigolds (Tagetes patula), som vokser i USDA sone 2 gjennom 11. De grønne blader av alle disse planter legge enda mer farge.

Hardy Ornamental Gress


Dekorative gress kommer i en rekke høyder, passende for planting på alle sider av en postkasse. Plassere lys grønn, toppand hår gress (Deschampsia cespitosa) rundt foran en postkasse som får delvis skygge i USDA sone 4 til 9. Det vokser fra 2 til 3 meter høye. For baksiden av postkassen i full sol eller delvis skygge, nordlige havre (Chasmanthium latifolium) gi grasiøs frø hoder med grønne fargetoner i våren som slår lilla bronse på sensommeren i USDA sone 3 til 8.

Go Native


Planter som hører til ditt område vil være mer sannsynlig til å trives med lite vedlikehold, en viktig funksjon for en postboks i utkanten av eiendommen. Alle deler av landet har villblomster som kommer tilbake år etter år, for eksempel California valmuer (Kaliforniavalmue), innfødt til både California og Oregon, men som også vokser i USDA sone 6 til 10. I USDA sone 8 til 10, velger du ett av de seks bluebonnet (Lupinus) arter innfødt til Texas for en lavtvoksende blomst i blått eller lavendel. I Midtvesten, velge svart-eyed Susan (Rudbeckia hirta), som også vokser i USDA sone 3 til 9.