Hovudside

Hvordan Trekke Seter

by Walther

Hvordan Trekke Seter

Over tid setet på en stol kan bli farget, revet eller stoffet kan bære. Reupholstering en stol sete er noe du kan gjøre hjemme uten bekostning av en profesjonell. I noen tilfeller kan man dekke det eksisterende stolsetet uten å fjerne stoffet. Men hvis det er slitt eller skitten, er det best å fjerne stoffet på setet før du setter på den nye stoffet. Velg et møbelstoff som er holdbar og flekkavvisende, eller kjøpe en flekk frastøtende spraye det på stolsetet når du er ferdig. På denne måten kan du unngå flekker den nylig polstret sete når det er fullført.

Bruksanvisning


•  Slå av stolen over og sette den på gulvet. Skru ut skruene fra hjørnene på bunnen av setet med skrutrekkeren. Løfte setet bort fra stolen.

•  Fjern stoffet fra stolen ved å bruke nebbtang for å lirke ut stiftene under setet som holder stoffet på plass. Fjern alle stifter og ta tøyet av setet. Fjern den gamle stolen padding hvis den er slitt.

•  Legg stolsetet på toppen av det nye stoffet og kuttet den nye stoff; legge til 4 til 5 inches på hver side og merket med en krittstrek. Skjær den nye stoff sete med saks langs krittlinjene.

•  Plasser den nye skum pad på toppen av setet. Snu dem begge opp ned og sentrum over stykke nytt stoff, noe som gjør at mønsteret på stoffet går i flukt med forkanten av setet.

•  Brett stoffet opp og over forsiden av setet. Stifte det til bunnen av setet med stiftepistol. Sett inn stifter på 1-tommers mellomrom, og endte fire inches fra hvert hjørne.

•  Snu setet over og glatte stoffet på toppen. Snu setet tilbake over og brett neste kanten av stoffet til bunnen av setet, stifting som du gjorde før. Følge denne prosedyre inntil alle sider av stoffet er fast stiftet til undersiden av setet.

•  Sett setet på stolen og skru den på stolen ved de fire hjørnene med skrutrekker og skruer.