Hovudside

Oksalsyre for å fjerne en Heat Stain Fra Stainless Steel

by Walther

Hvis du plasserer en hot pot på rustfritt stål komfyr eller en benk, kan det utvikle varme flekker. Varme skaper et lag av rustfritt stål misfarget. Du kan fjerne denne flekken med milde sure rengjøringsmidler. Oksalsyre er en sterk syre renere som du kan fortynne og bruke for å rengjøre rustfritt stål varme flekker.

Om Oksalsyre


Oksalsyre er en sterk kjemisk renere. Når du kjøper den fra en maskin eller hjemme forbedring butikken, er det oksalsyre svært konsentrert gift og er giftig. Oksalsyre er ofte funnet i rustfjerner, blekemidler og metall rengjøringsmidler.

Om Stainless Steel


Som navnet antyder, er rustfritt stål, en type av metall som er motstandsdyktig mot flekker og rust, fordi metallet er belagt i et tynt lag av krom, som vil motstå flekker og rust. Bruker aldri stiv-stritter børster som de kan lage riper i overflaten av rustfritt stål. I stedet bruker soft-stritter nylon børster som vil bidra til å fjerne flekker uten å skade rustfritt stål.

Ved hjelp av oksalsyre


For å bruke oksalsyre, bland en del oksalsyre med 10 deler vann. Alltid helle saltsyre i vannet for å hindre spruting oksalsyre konsentrere seg om deg selv. Påfør muriatic syre til rustfritt stål, og la den sitte i 10 minutter til varmen flekken er borte. Skrubbe rustfritt stål grundig for å sikre flekken er fjernet. Skyll rustfritt stål med klart vann, og tørk den helt med en ren klut.

Sikkerhet


Konsentrert oksalsyre er svært giftig og giftig. Bruk alltid hansker, vernebriller og støvmaske for å sikre at det ikke irritere hud, øyne eller lunger. Arbeid i et godt ventilert rom for å sørge for at det ikke skader lungene dine. Hold barn og kjæledyr borte fra området når du er renhold, og alltid lagre oksalsyre unna barn.