Hovudside

Årlige Aster Flowers Phlox Bachelor Knapper

by Walther

Årlige Aster Flowers Phlox Bachelor Knapper

Årlige blomster sport noen av naturens mest levende blomster. I motsetning til stauder, som vokser tilbake hvert år og blomst for bare noen få uker, årbøker overleve bare en vekstsesong, men blomst fra vår til den første frosten. For det beste utvalg, bland ettårige og stauder i hagen din.

Asters


Med sine 3-fots stengler og 4-tommers blomster, årlige asters, eller Kina asters, er populære blant gartnere dyrke blomster for vase ordninger. Blooms kommer i alle farger unntatt oransje. Også kjent som Callistephus, er den årlige aster del av tusenfryd familien. Deres blomstrer kommer i enkeltblomstrende varianter, for eksempel "Single California Giant", og fluffy, dobbel-blomstrete versjoner, for eksempel "Powderpuff." Årlige asters trives i alle voksende soner. De gjør det bra selv i dårlig jord og litt skygge. For de beste vekstresultater, asters trenger full sol og godt drenerende jord. For de største blomstrer, velg "Giant Comet" eller "Struts Plume" varianter. "Southcote Beauty" er spesielt ettertraktet i å kutte hager.

Phlox


Den årlige Phlox drummondii er en Wildflower innfødt til Texas, selv om det har vært populær som en eksotisk blomst i Europa siden 1835, da botaniker og plante navnebror Thomas Drummond først fraktet phlox frø til England. Årlige phlox kan vokse til nesten 2 meter. Sin 1-tommers, trompetformede blomster kommer i rosa, rød, hvit, fersken eller lavendel. Å vokse phlox, anlegg 8 inches hverandre i full sol og sandholdig jord. Den ettårige gjøre det bra i hvert voksende sone, og kan overleve temperaturer i 20-graders F-serien. Plant phlox på våren i kjøligere klima, og i fallet i varmere områder. Å oppmuntre blomst produksjon, fjerne visne blomster. Populære varianter inkluderer den høye "Brilliant", den rosa, rose-lignende "Chanal" og 8-tommers dverg arter inkludert "Globe" og "Petticoat."

Bachelor Knapper


Også kjent som cornflowers for deres spredning i Europas kornåkre, bachelor knapper krever lite vedlikehold for å produsere rikelig blomstrer, og er ideelle første blomster for barn å vokse. De lykkes i alle klimasoner, og vokse til mellom 1 fot og 3 meter. Deres høyde passer dem å kutte hager. De er også lett tørket for permanente ordninger. Så frø eller forrett planter om våren i kjøligere soner, og i høst i tempererte klima. De første oppblomstringer vil vises om to måneder etter planting. Bachelor knapper slippe frø som kan resultere i en ny avling neste sesong. Prøv "Midget," et utvalg som blomster i lilla, rød, rosa, lavendel, blå eller hvit.

Andre populære Ettårige


Avrunder hagen din med andre raske voksende, hardføre stauder. Marigolds komme med oransje, mørk rød, rødbrun, gule eller hvite blomster, og kan frastøte parasittiske rundormer. Lite vedlikehold Impatiens er det sjelden årlig som foretrekker skyggen. Impatiens blomstrer konstant gjennom sommeren i nyanser av rosa, rødt, oransje og lilla. Petunia trenger seks timer med sol i dag, men belønne sine dyrkere med blomster fra sommeren gjennom høsten. Zinnia krever også rikelig sol, men de gir slående blomster med flere rader med kronblader. Alyssums med mindre og mindre imponerende klynger av hvite blomster, og er etterspurt for sin sterke, søt duft snarere enn sitt utseende.