Hovudside

Hvordan Grow Bottle Trees

by Walther

Flere forskjellige trær er referert til som flaske trær, men den mest populære er bottlebrush treet. Det er mer formelt kjent som Callistemon citrinus. Dette er den populære røde bottlebrush treet, som vokser røde piggete blomster som ligner en faktisk flaskebørste. Den tiltrekker seg kolibrier til hagen din. Denne lite vedlikehold eviggrønne er faktisk referert til som en busk, da kjøpt på hagesenteret, men det kan lett trenes inn i et tre på opptil 15 meter eller mer. Dette gjøres ved beskjæring de nedre grener for å lage en trestamme.

Bruksanvisning


•  Finn en full sol sted i din hage eller bakgård. Hvis du bor i et område som får mye vind, må du tilby noen beskyttelse for eksempel et gjerde eller en vegg av en struktur. Men skal treet være plantet ca 10 meter fra den beskyttende struktur for å sørge for at det er rom for vekst.

•  Grav et hull dobbelt så stor som barnehagen plante container. Den røde bottlebrush foretrekker en godt drenert jord. Bland jord du har fjernet med en 2-tommers lag av kompost. Komposten vil skape et godt drenert jord og legge nødvendige næringsstoffer for anlegget.

•  Plasser nok blandet jord tilbake i hullet slik at toppen av potteplante jord er nivået til toppen av bakken.

•  Trykk hele veien rundt anlegget container. Holde på stammen av anlegget, snu den opp ned. Det skal lett gli ut av barnehagen container. Plassere anlegget inn i hullet slik at den er på nivå med bakken som den var i sin barnehager beholder. Hell ytterligere blandet jord rundt sidene av anlegget. Trykk på den ekstra jord for å komprimere den litt. Tilsett mer jord om nødvendig for å nå den opprinnelige plantejordoverflaten.

•  Vann bottlebrush anlegget umiddelbart etter planting. Vanning bør lage en fuktig jord, men det bør ikke vannes så mye at jorda vises soggy. Vanne planten omtrent en gang i uken på samme måte. Hvis du har en veldig varm, tørr periode, plassere mulch rundt anlegget på bakkenivå og vann bottlebrush en ekstra tid hver uke. Mulch vil hjelpe jorda å holde på fuktigheten.

•  Gjødsle din røde bottlebrush, en gang tidlig på våren, sent på våren og sent på sommeren, med en gjødsel som har like deler nitrogen, fosfor og kalium. Følg retningslinjene i henhold til produsenten av gjødsel du velger.

•  beskjære nedre tredjedel av grenene av din bottlebrush plante, som starter et år etter planting. De små grener bør være ca ½ cm i diameter. Fortsett denne prosessen hvert år, i løpet av vekstsesongen til høsten, inntil treet er fullt utvokst ved 10 til 15 meter i høyden. Bottlebrush treet vokser suckers fra sine røtter. Disse bør også fjernes.