Hovudside

Bringebær og plantevernmidler

by Walther

Bringebær og plantevernmidler

Plantevernmidler er et verdifullt verktøy for gartnere som ønsker å vokse en avling av bringebær. Bringebær busker er relativt hardfør og pest- og sykdom motstandsdyktig, men den ekstra kjemisk beskyttelse tilbys av plantevernmidler hindrer noen alvorlige problemer oppstår. Bruke plantevernmidler som en første forsvarslinje mot skadedyr i hagen.

Plantevernmiddel Spray Schedule


Pesticider må påføres på riktig tidspunkt i løpet av vekstsesongen hvis de skal være effektive i det hele tatt. Sovende hagebruk oljer, for eksempel, ikke drepe insekter hvis den anvendes for sent i sesongen, som vinduet for behandlingen har allerede stengt. Sett opp en spray timeplan for ulike typer av plantevernmidler og følge den gjennom hele vekstsesongen for å holde bringebær bush sunt. Re-gjelde plantevernmidler hver uke for best dekning.

Sovende hagebruk og Pre-blomst Sprays for Bringebær


Påfør sovende hagebruk oljer på våren, før bringebær har begynt spirende eller blomstring. Dette bidrar til å kontrollere eventuelle gjenværende egg av den rød-hals stokk borer som fremdeles kan være på bringebær anlegget. Spray pyrethrin- og rotenonholdig plantevernmidler på bringebær bush før den produserer blomster for å beskytte anlegget fra bringebær krone borer og frukt arbeid. Følg alle retninger ved bruk av plantevernmidler og kjemikalier.

Post-blomst Pesticider for Bringebær


Gjelder ikke plantevernmidler i blomst perioden for bringebær, da dette kan drepe av nyttige insekter som sommerfugler og bier som bidrar med pollinering. Etter blomstene har falt, gjenoppta en vanlig spray tidsplan og vedlikeholde det gjennom innhøstingen. Kjemikalier til bruk i løpet av post-blomst gjennom innhøstingen inkluderer malathion, esfenvalerate, insekt såpe, carbaryl og rotenon. Disse kjemikaliene bidra til å kontrollere anløpet plante bugs og en rekke biller.

Kjemikaliebruk og beskyttelse


Plantevernmidler er kjemikalier som kan være så skadelig for miljøet, gartner og bringebær plante som skadedyr selv. Bruke verneutstyr når sprøyting plantevernmidler på bringebærplanter for å unngå kontakt med hud eller øyne, som kan oppstå kjemiske reaksjoner. Følg alle retninger på plantevernmiddel emballasje for å unngå over-sprøyting, som kan drepe bringebær busk og lekke skadelige kjemikalier i omgivelsene, vannbord og atmosfære. Bruk alle kjemikalier med varsomhet.